MEDIA

MasterChef: Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ο αδελφός του Βαλάντη

MasterChef: Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ο αδελφός του Βαλάντη
Glomex

MasterChef: Ο Παναγιώτης Αυγενικός πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού αποκαλύπτωντας ότι είναι ο αδελφός του τραγουδιστή

Στη φάση των οντισιόν βρίσκεται το MasterChef και το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε νέο επεισόδιο με παίκτες που δοκίμασαν την τύχη τους απέναντι στους τρεις κριτές του παιχνιδιού.

Ένας από τους παίκτες που βρέθηκε στο παιχνίδι ήταν και ο Παναγιώτης Αυγενικός, αδελφός του τραγουδιστή Βαλάντη και επαγγελματίας chef.

Ο διαγωνιζόμενος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι αδελφός του τραγουδιστή, ενώ όπως είπε αποφεύγει να το λέει.

«Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα» είπε ο Παναγιώτης Αυγενικός.

Ο chef κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και ο Βαλάντης θέλοντας να δείξει την στήριξή του στον αδελφό του, ανέβασε μια σειρά από stories στο Instagram με φωτογραφίες από την οντισιόν και τη λεζάντα «Αδερφάκι μου είσαι ο επόμενος Master Chef».