MEDIA

Οι επικοί καβγάδες του Survivor που άφησαν εποχή

Οι επικοί καβγάδες του Survivor που άφησαν εποχή
Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει το στίγμα του «Survivor All Star».

Στην ιστορία του Survivor συναντάμε κάποιους από τους μεγαλύτερους τσακωμούς που έχουμε δει στην TV.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει το στίγμα του «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, μονοπωλεί το ενδιαφέρον και συζητιέται ιδιαίτερα για τους επικούς καβγάδες του και τις εντάσεις του. Μπορεί φέτος να μην έχουμε έρθει ακόμη «αντιμέτωποι» ως τηλεθεατές με κάτι παρόμοιο, όμως κατά το παρελθόν δεν ήταν λίγες οι φόρες που τα αίματα άναψαν.

«Ταξιδεύοντας» πίσω, στο 2017, και στον πρώτο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ, Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Αγγελόπουλος χάρισαν στους τηλεθεατές απίστευτα πλάνα. Ποιος ξεχνά τη λογομαχία τους και την παράκληση του Ντάνου να μην τον κοροϊδεύει που κάνει την προσευχή του… «Άλλοι είναι οι κωλοτούμπες, οι ψεύτες και οι διπρόσωποι...», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τότε στον Στέλιο Χανταμπάκη και στη συνέχεια του τράβηξε την μπλούζα με την οποία κάλυπτε το πρόσωπό του. Αυτό ήταν αρκετό για τον Στέλιο, ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος, κυριολεκτικά του όρμησε. Οι συμπαίκτες του, ωστόσο, τον συγκράτησαν κι έτσι δεν δόθηκε συνέχεια.

Στον ίδιο κύκλο, πρωταγωνίστρια ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η παίκτρια, που τελικά αποχώρησε οικειοθελώς, είχε τσακωθεί με αρκετούς από τους συμπαίκτες της. Ωστόσο, οι ατάκες της προς τον Κώστα Κοκκινάκη άφησαν εποχή. Η τραγουδίστρια σχολίασε ότι ο… «μάγειρας» των Διασήμων της έδωσε χαλασμένη καρύδα. Αυτός δεν το δέχτηκε ενώ η Ειρήνη έγινε έξω φρενών, με την υπόλοιπη ομάδα να υπερασπίζεται τον Κοκκινάκη και να λέει στην Ειρήνη να ηρεμήσει.

Το 2021, Ντάφυ και Κόρο από κολλητοί φίλοι έγιναν άσπονδοι εχθροί. Ο Τριαντάφυλλος, έπειτα από μία ψηφοφορία, τα έβαλε με τον Γιώργο Κόρομι και για πολύ καιρό δημιουργούσαν πανικό στην καλύβα των Κόκκινων. Ο τραγουδιστής κατηγορούσε τον επιχειρηματία ότι δεν του έδινε ψάρια από αυτά που ψάρευε, ο δεύτερος έριχνε τα βέλη του στον πρώτο ότι επιβιώνει εις βάρος των άλλων και οι εντάσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο, με τους υπόλοιπους να αναλαμβάνουν ρόλους διαιτητών.

Από τις επικές στιγμές του «Survivor» 2022 ήταν όταν άτομα της παραγωγής μπήκαν στο συμβούλιο του νησιού για να χωρίσουν τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάνα και τη Μέι γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. Έπαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει» είπε ο Άρης Σοϊλέδης αφήνοντας αιχμές για τον Τάκη. «Φοβάται να πει την αλήθεια. Υποτιμά συνανθρώπους του. Ειρωνεύεται, έπαρση, εγωπαθής. Ο Άρης ήρθε με τσαμπουκά, υποτιμώντας τον ανδρισμό μου με είπε αγοράκι. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος. Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί ανάγωγα σήμερα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο», είπε από μεριάς του ο Τάκης. «Πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο που μιλάει. Θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα. Με αυτόν εδώ. 30 χρόνια έχω καριέρα να με ξεφτιλίσει αυτός; Σκουπίδι!», είπε στον Τάκη ο οποίος απάντησε «Σκουπίδι είσαι εσύ, νούμερο».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Καρολίνα για Μάριο στο Survivor: «Όταν φιλιόμασταν καταλάβαμε ότι μας κατέγραφε το drone»

Το Twitter κάνει πάρτι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor