MEDIA

Το αμάρτημα της μητρός μου: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο

Το αμάρτημα της μητρός μου: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο

Αυλαία για τη φετινή σεζόν ρίχνει σήμερα το σήριαλ του Ant1«Το αμάρτημα της μητρός μου».

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν για το «παράνομο» ζευγάρι στην ερωτική κομεντί του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου». Για πόσο ακόμα θα κρατούν τον έρωτά τους κρυφό; Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 σήμερα στις 23:00 για ένα ακόμα επεισόδιο βουτηγμένο στην αμαρτία!

Ο Στέφανος και η Κάτια βρίσκονται στο χωριό και περνούν μέσα από 40 κύματα και αμέτρητες δύσκολες καταστάσεις για να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό από την Αντιγόνη. Ο Μανώλης που τους έπιασε στα πράσα, παίρνει το μέρος τους και τους βοηθάει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στέφανος και Κάτια αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Αθήνα. Μαζί θα τους όμως πηγαίνει και η Αντιγόνη, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Ο Απόστολος με την Έλενα, ζουν ανέμελοι τον έρωτά τους, ο Νίκος ζηλεύει σαν τρελός τις φωτογραφίσεις της Τζόρτζια και ο «Νούλης», (βοηθός πιστολάκι-Στέφανος) καλείται να αποδείξει πως εργάζεται στο κομμωτήριο της Ματούλας!

Guest εμφανίσεις επεισοδίου: Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Τάσος Γιαννόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Φώτης Σπύρου, Κώστας Ευριπιώτης, Γιώργος Λιάπης, Γιάννης Μυλωνάς, Δημήτρης Μάνεσης

tn_1
tn_2

tn