MEDIA

Survivor All Star - Γιώργος Κατσαούνης: «Είμαι περήφανος που με έδιωξαν και δεν έγινα ρόμπα

Survivor All Star - Γιώργος Κατσαούνης: «Είμαι περήφανος που με έδιωξαν και δεν έγινα ρόμπα
Ο Γιώργος Κατσαούνης.
Glomex

Μετά τη «βόμβα» που πέταξε ο Νίκος Μπάρτζης στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, αποκαλύπτοντας πως είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα με κινητό, έχει επικρατήσει πανικός μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά το εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor All Star, που είδαμε το βράδυ της Τρίτης και την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη πως είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα με κινητό, οι δηλώσεις πρώην παικτών έχουν πάρει «φωτιά».

Η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά από μία τεράστια παραβίαση των κανόνων. Τα όσα συνέβησαν στο Survivor All Star θέλησε να σχολιάσει ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε αποβληθεί επίσης από το ριάλιτι επιβίωσης για παραβίαση των κανόνων.

«Είμαι περήφανος που με έδιωξαν σαν σκύλο επειδή υπερασπίστηκα την οικογένειά μου και αυτός που μου την έβρισε είναι μέσα. Για αυτό η Θεσσαλία βλέπει άλλο κανάλι. Επίσης είμαι περήφανος που δεν έγινα ρόμπα», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κατσαούνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κατσαούνης είχε αποβληθεί από τον περσινό κύκλο του Survivor καθώς κινήθηκε απειλητικά κατά του Τάκη Καραγκούνια.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler 1/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας

Τα πάνω κάτω στο Survivor All Star: Τι θα γίνει με τα χρήματα της Δαλάκα και της Ασημίνας

Survivor All Star: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες κατά την αποβολή Δαλάκα- Ασημίνας