MEDIA

Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει: Είχαμε πάρει μια φορά κινητό για να δούμε την τηλεθέαση

Βασίλης Σίμος: «Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor»
Glomex

Πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε πως και εκείνοι στο παιχνίδι του 2019 είχαν πάρει μια φορά κινητό για να δουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Βασίλης Σίμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Survivor All Star μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς συμμετείχαν στον ίδιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς και ήταν και ένας λόγος που αποχώρησα τότε από το παιχνίδι, επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το project εκείνη την περίοδο», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Βασίλης Σίμος.

Και συμπλήρωσε για την Κατερίνα Δαλάκα: «Ήταν η καλύτερη παίκτρια, μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δε μπορώ όμως να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια.

Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, να τα βάλω με άντρες. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα, επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω» ανέφερε ο Βασίλης Σίμος.

Σχετικά με το κινητό αποκάλυψε: «Κι εμείς είχαμε πάρει τότε κινητό. Αυτά γίνονται. Έχει 100 άτομα παραγωγή. Εγώ πήδαγα το κοντέινερ για να πάω να πάρω μισό κοτόπουλο, την ώρα που έτρωγαν οι άνθρωποι που έφτιαχναν τις πίστες. Και το κινητό το είχαμε πάρει συνεννοημένοι 4-5 παίκτες, γιατί τους έλεγα ότι δεν κάνουμε σίγουρα τηλεθέαση».

Σχετικές ειδήσεις

«Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor»

Survivor All Star: Ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι Ασημίνα και Δαλάκα; – Τι απαντά ο Λιανός

Survivor All Star: Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα