MEDIA

Τηλεθέαση: Survivor All Star και Γη της Ελιάς έκλεψαν την πρωτιά του Σασμού

Τηλεθέαση: Survivor All Star και Γη της Ελιάς έκλεψαν την πρωτιά του Σασμού

Οι αλλαγές στην κατάταξη της τηλεθέασης καλά κρατούν στη βραδινή ζώνη με Survivor All Star, Γη της Ελιάς και Σασμό.

Οι εξελίξεις και τα όσα συμβαίνουν στο «Survivor All Star» δεν μπορούν να
περάσουν απαρατήρητα στους τηλεθεατές. Οι τελευταίοι αποδεικνύουν ότι
καθηλώνονται για να παρακολουθήσουν τις ανατροπές στον Άγιο Δομίνικο, που
παρόμοιες δεν έχουμε ξαναδεί σε ριάλιτι.

Την ίδια στιγμή, βεβαίως, το ριάλιτι επιβίωσης «κονταροχτυπιέται» με τις αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν κερδίσει εδώ και μήνες φανατικό κοινό. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, μία ακόμη μάχη στους πίνακες της Nielsen εκτυλίχθηκε και νικητής δεν ήταν μόνο ένας.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, το «Survivor All Star» πήρε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με 22,1% ενώ «Η Γη της Ελιάς» έπιασε κορυφή στο σύνολο με 24,1%. Στο σύνολο το ριάλιτι του ΣΚΑΪ σημείωσε 20,4%, ενώ η σειρά του MEGA έκανε στο δυναμικό 19,5%. Να σημειωθεί ότι η προαναφερθείσα έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, λόγω της τεράστιας επιτυχίας.

Εντύπωση προκάλεσε ότι ο «Σασμός» του ALPHA έχασε τη συνηθισμένη πρωτιά. Το δραματικό σίριαλ, που έχει καταφέρει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, άγγιξε το 19,2% στους τηλεθεατές 18-54 και το 22,5% στο σύνολο.

Χθες, επίσης, η σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έκανε 13,7% στο δυναμικό κοινό και 18,9% στο σύνολο. Το σίριαλ του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» έκανε 12,4% και 13,6% αντίστοιχα.

Σε χαμηλές πτήσεις κινήθηκε το «MasterChef» και το « Dragon΄s Den». Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR σημείωσε 11,9% στους τηλεθεατές 18-54 και 8,7% στο σύνολο. Το σόου επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1, με τον Σάκη Τανιμανίδη, σημείωσε 9% στο δυναμικό κοινό και 6,4% στο σύνολο.

Όσον αφορά στη ζώνη των 20.00; Η σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», έκανε 21% στο σύνολο και 17,5% στους τηλεθεατές 18-54. Η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ράδιο Αρβύλα», σημείωσε 17,1% στο σύνολο και 24,3% στο δυναμικό κοινό.

Τα δύο αυτά προγράμματα μοιράζονται την προτίμηση του κόσμου και θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα της χρονιάς.

Σχετικές ειδήσεις

Φιντιρίκος για Δαλάκα: «Δεν ήθελα να πάει στο Survivor All Star - Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται»

Survivor All Star - Κοκκινάκης: «Όσοι ψηφίζετε πετάτε τα λεφτά σας»

Survivor All Star: «Βράζει» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για την αποχώρησή του - Έρχονται αποκαλύψεις