MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα τροχαίο ταράζει τους πάντες – Ο Φίλιππος κινδυνεύει

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα τροχαίο ταράζει τους πάντες – Ο Φίλιππος κινδυνεύει
Η Γη της Ελιάς: Η είδηση του τροχαίου σοκάρει τη Βασιλική, η οποία τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό
MEGA TV

Η Γη της Ελιάς: Η είδηση του τροχαίου σοκάρει τη Βασιλική, η οποία τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό

Οι μετρήσεις της Nielsen αποδεικνύουν, καθημερινά, ότι «Η Γη της Ελιάς» του MEGA είναι από τις σειρές που πρωταγωνιστούν. Με έξι πλέον μέρες προβολής, από Κυριακή έως και Παρασκευή, το σίριαλ κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Στα επόμενα, μάλιστα, επεισόδια, ένα τροχαίο φέρνει θλίψη. Ο Φίλιππος μεθάει και ο Λεωνίδας αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στον Στάθη για να τον γυρίσουν στο σπίτι.
Ο Φίλιππος, όμως, κάθε βράδυ πίνει και τον βοηθούν ο Λεωνίδας με την Αννα για να γυρίσει στο σπίτι. Μία από αυτές τις φορές χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο.

Η είδηση του τροχαίου σοκάρει τη Βασιλική, η οποία τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό. Η Χάιδω τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια, καθώς παράλληλα τρέχει και την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου. Ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις. Ο Φίλιππος και η Βασιλική μονοιάζουν, αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους. Ο γιατρός θεωρεί πως το οίδημα θα υποχωρήσει με σωστή αγωγή και συνιστά υπομονή.

Προβλήματα και για τη Μαρίνα

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει τα γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης.

Προβληματισμένη, η νεαρή συνεχίζει να πηγαίνει στους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά της, καθώς οι εξετάσεις της βγαίνουν καθαρές. Η Αντιγόνη συμβουλεύει τον Μάνο να πάει τη Μαρίνα για μαγνητική εγκεφάλου, ώστε να διερευνήσουν κάθε πιθανή αιτία για το πρόβλημά της, ενώ η Μυρτάλη συμπαραστέκεται στη φίλη της με αγάπη και ενδιαφέρον.