MEDIA

Survivor All Star - Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση - «φωτιά» μετά την αποχώρηση

Survivor All Star - Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση - «φωτιά» μετά την αποχώρηση
Instagram: Kost4s

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι έτοιμος να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις έπειτα από την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Με μια ανάρτηση όλο νόημα επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπειτα από την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ήταν εμφανές πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας πίκρανε τον «πειρατή» ο οποίος δεν θέλησε κανένα σχόλιο ούτε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, πριν φύγει από το συμβούλιο του νησιού.

Με την αναπάντεχη αποχώρηση του παίκτη των Μπλε έκλεισε μια άκρως επεισοδιακή εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε και η αποβολή της της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου επειδή «πιάστηκαν» με κινητό.

Πάντως η σιωπή του παίκτη των Μαχητών σε συνδυασμό με την ανάρτηση του στο Instagram προμηνύει ότι θα έρθουν μεγάλες αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Αναγνωστόπουλος σε story του στο Instagram δημοσίευσε την αφίσα ενός τσίρκου βάζοντας σαν τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο και γράφοντας πολλές φορές τη λέξη «soon».

Σχετικές ειδήσεις

Τριαντάφυλλος για Ασημίνα - Δαλάκα: Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα

Survivor All Star: Ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι Ασημίνα και Δαλάκα; – Τι απαντά ο Λιανός

Μπουρλότο ο Δάντης! «Μα τι με ρωτάτε; Δεν επικοινώνησα με την Ασημίνα»