MEDIA

Survivor All Star: Οι άφαντες Δαλάκα-Ασημίνα και οι παίκτες στην αναμονή

Survivor All Star: Οι άφαντες Δαλάκα-Ασημίνα και οι παίκτες στην αναμονή
instagram

Survivor All Star: «Χάθηκε η μπάλα» στον Άγιο Δομίνικο και το Twitter κάνει πάρτι!

Όταν ξεκινούσε το «Survivor All Star», πριν από περίπου ένα μήνα, κανείς δεν φανταζόταν το τι θα ακολουθούσε. Δεν είναι μόνο οι αποχωρήσεις, οι αποβολές παικτών, τα σκάνδαλα και τα ζευγάρια. Είναι κυρίως οι αντιδράσεις που προκύπτουν από τους ίδιους τους παίκτες καθώς παρόμοια σκηνικά δεν έχουμε ξαναδεί.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά στον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο μισθοφόρος αποχώρησε, την Πέμπτη, χωρίς να δεχτεί να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του. Κι ενώ περιμέναμε την Παρασκευή να προβληθεί στο «Πρωινό Μας» συνέντευξή του μέσω Skype κάτι τέτοιο δεν έγινε. Μάλιστα, αρκέστηκε σε μία αινιγματική ανάρτηση με φωτογραφία από το Τσίρκο Μεντράνο. Παλιοί του συμπαίκτες, μεταξύ αυτών ο Κώστας Κοκκινάκης, σχολίασαν την αποχώρησή του με επικριτικό τρόπο. Ο γνωστός πολίστας έγραψε στα social media: «Ευτυχώς γλίτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω. Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, πάντως, γύρισε στην Ελλάδα αλλά η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραμένουν άφαντες. Οι δύο παίκτριες, που πιάστηκαν με κινητό στο δάσος, δεν έχουν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο καθώς αναμένουν να μιλήσουν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Παράλληλα, δεν έχουμε επικοινωνήσει έστω και τηλεφωνικά με εκπομπή του σταθμού και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν θα το κάνουν αλλά και τι θα πουν.

Την ίδια στιγμή, πάντως, το Twitter παίρνει φωτιά! Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου «σφάζουν» παραγωγή και επικρίνουν τα όσα συμβαίνουν.

Στην αναμονή & ομάδες από την αρχή

Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι όχι μόνο έχουν συμφωνήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να μπουν στο «Survivor All Star», αλλά βρίσκονται πάνω από το τηλέφωνο για να φύγουν για Άγιο Δομίνικο. Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Κεφαλά, είναι μερικές μόνο από τις εκρηκτικές Survivors παλαιότερων κύκλων που περιμένουν ειδοποίηση. Μάλιστα, κάποιες από αυτές θα τις δούμε άμεσα αφού η αποχώρηση Ασημίνας και Κατερίνας έχει δημιουργήσει μεγάλο κενό.

Λόγω όλων των παραπάνω αλλά και του ότι οι Κόκκινοι έχουν πάρει σερί νικών, υπάρχουν σκέψεις για διαμόρφωση των δύο ομάδων από την αρχή. Εκεί θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για το αν Μαριαλένα-Σάκης επιτέλους θα είναι μαζί, αλλά και για το πώς θα χωριστούν οι κλίκες!