MEDIA

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος: Τα «καρφιά» για Κωνσταντίνο Βασάλο και Σταυρούλα Χρυσαείδη

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος: Τα «καρφιά» για Κωνσταντίνο Βασάλο και Σταυρούλα Χρυσαείδη

Τα αιχμηρά σχόλια του Τριαντάφυλλου για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor All Star

Συνεχίζονται τα κρυφά ραντεβού στο Survivor All Star με τους μισούς πρωταγωνιστές να μένουν ίδιοι και κάποιους να ανανεώνονται.

Το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου επικράτησε ξανά ο πανικός με αφορμή τα πλάνα τα οποία δείχνουν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φεύγουν κρυφά μέσα στη νύχτα από την καλύβα τους και να πηγαίνουν μέσα στο δάσος.

Σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είναι μεγάλος φαν του Survivor και είδε το χθεσινό επεισόδιο και άκουσε τα σχόλια της Μελίνας, θέλησε να προστατέψει τους φίλους του Μαριαλένα και Σάκη.

Στο Instagram σε story που ανέβασε άφησε αιχμές για τον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγοντας ότι έφευγε με τη Μαριαλένα από την καλύβα για να συναντήσουν τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ό,τι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε! Ακούστε λίγο αααααα συγγνώμη παραγωγή άλλη μια φορά αλλά με τα αδέρφια μου δεν τα βάζεις», ανέφερε σε κάποια στόρι του ο Τριαντάφυλλος.