MEDIA

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Κύπελλο Ελλάδας Novibet αυτή την εβδομάδα, με την ημιτελική φάση να κάνει σέντρα την Πέμπτη 9/2, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Ο Ολυμπιακός των 28 κατακτήσεων, η ΑΕΚ των 15, ο ΠΑΟΚ των 7 και ο ΠΑΣ Λαμία, που πέρσι κατάφερε να φτάσει έως τους 4, διεκδικούν μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα καταφέρουν να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου; Θα το μάθουμε αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η δράση της ημέρας θα ξεκινήσει στις 18.30 (COSMOTE SPORT 2HD) με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΟΚ. Στις 20.30 θα ακολουθήσει το «ντέρμπι» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. «Ένωση» και «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν στην «OPAP Arena», σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 1HD.

Όπως κάθε φορά, οι pregame και postgame εκπομπές θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, με πλούσια ανάλυση από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Οι δύο pregame εκπομπές (Πέμπτη 9/2, 17.30 & 19.30) θα μεταδοθούν ελεύθερα και από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο Youtube.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet:

Hμέρα

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Πέμπτη 9/2

Ώρα Κυπέλλου Pregame ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ

17.30

COSMOTE SPORT 2HD

ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ

18.30

Ώρα Κυπέλλου Postgame ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ

20.30

Ώρα Κυπέλλου Pregame ΑΕΚ-Ολυμπιακός

19.30

COSMOTE SPORT 1HD

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

20.30

Ώρα Κυπέλλου Postgame ΑΕΚ-Ολυμπιακός

22.30

Δείτε το πρόγραμμα της COSMOTE TV:

COSMOTE SPORT 3 COSMOTE SPORT 4 COSMOTE SPORT 6
COSMOTE SPORT 7