MEDIA

Μαρία Σολωμού: O Mente Fuerte και η συνήθεια να ερωτεύεται συνεχώς

Μαρία Σολωμού: O Mente Fuerte και η συνήθεια να ερωτεύεται συνεχώς
Μαρία Σολωμού
GLOMEX

Η σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte, οι επιλογές στον έρωτα και οι καταγγελίες στο θέατρο

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή «Έλεος» και μίλησε για όλα έξω από τα δόντια στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

Έδωσε μια χειμαρρώδη συνέντευξη για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Mente Fuerte, τις φορές που στοχοποιήθηκε για δηλώσεις της αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Κοίταξε τώρα να τον πούμε σύντροφο… Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται. Δεν είναι αδιάκριτο. Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Δεν είναι θέμα η ανακοίνωση. Έχω αποφασίσει να μην λέω: Σύντροφος, σχέση, ο καθένας τα εννοεί και διαφορετικά.», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω ότι αυτό που βλέπετε, ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι. Κάνουμε Tik Tok μαζί, αλλά κάνω και με τις κολλητές μου», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ τα χλιαρά και τα Β»

Ο Ηλίας Ψινάκης όπως πάντα έκανε τις πιο «καυτές» ερωτήσεις και ρώτησε τη Μαρία Σολωμού για τους πόσους άνδρες έχει ερωτευθεί. Τότε εκείνη του απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ ερωτεύομαι μονίμως. Δεν μπορώ χωρίς. Δεν μπορώ τα χλιαρά και τα Β’, θέλω να πέφτω ανάσκελα να μου κάνετε αέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαρία Σολωμού: «Λέγαμε πώς εάν ο σκηνοθέτης δεν σε βρίσει, δεν θα τα πας καλά»

«Είμαι γαμώ τα άτομα και πολύ επαγγελματίας. Έχω τσακωθεί με δύο καθάρματα που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν αυτά προς τα έξω ένιωσα ετεροντροπή και τύψεις. Επειδή είμαι κομμάτι του επαγγέλματος, ένιωσα σαν να μας “ξεβράκωσε” κάποιος ενώ δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο ούτε με έχουν προσβάλλει οι συγκεκριμένοι. Είχα ακούσει γενικά αλλά το να έχεις ακούσει και να ξέρεις το μέγεθος…Δεν το λέγαμε, δεν λέγαμε ότι “αυτός ο σκηνοθέτης πιάνει κ@@λους”. Λέγαμε πώς εάν ο σκηνοθέτης δεν σε βρίσει, δεν θα τα πας καλά. Πρέπει να υπάρξει πλέον μία ισορροπία! Νομίζω ότι είμαστε στο λαστίχωμα αυτή τη στιγμή αλλά θα δούμε πώς θα πάει».