MEDIA

Survivor All Star: Προβληματίστηκε με τα βελάκια της συντρόφου του ο Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor All Star: Προβληματίστηκε με τα βελάκια της συντρόφου του ο Στέλιος Χανταμπάκης
Ο Στέλιος Χανταμπάκης.
Glomex

Survivor All Star: Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι μπερδεμένος με το μήνυμα της συζύγου του Όλγας Πηλάκη η οποία του ανέφερε ότι πετά βελάκια σε φωτογραφία του.

Προβληματισμένος είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την επικοινωνία που είχε με την σύζυγό του. Ο παίκτης του Survivor All Star παραξενεύτηκε με το μήνυμα της Όλγας Πηλιάκη που δέχτηκε ενώ στάθηκε στα «βελάκια» που του πετάει κάθε βράδυ.

«Αντρούλη μου καλέ, έχω κολλήσει μία φωτογραφία σου στον τοίχο και κάθε μέρα πετάω από μερικά βελάκια. Σε αγαπάμε πολύ και μας λείπεις, αλλά είμαστε πολύ καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Τα έχω όλα υπό έλεγχο. Χαίρομαι όμως και πολύ γιατί βλέπω ότι είσαι καλά και μέρα με τη μέρα δυναμώνεις όλο και περισσότερο. Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους, σε αγαπάμε πολύ. Τα χανταμπακάκια σου!» έγραψε η Όλγα Πηλιάκη.

Από την άλλη, η μικρή Μαλένα έγραψε στον μπαμπά της: «Μπαμπούλη μου σε αγαπώ πολύ! Είσαι ο καλύτερος του κόσμου γιατί ό,τι ζητάω μου το κάνεις!».

Ο παίκτης επηρεάστηκε από το μήνυμα που έλαβε και όταν επέστρεψαν στην καλύβα και λίγο πριν κοιμηθούν ρώτησε τα κορίτσια της ομάδας σχετικά με την φράση της συζύγου του Όλγας για τα... βελάκια.

Την επόμενη ημέρα μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι είπε: «Ό,τι και να κάνω, φταίω. Δεν έρχομαι στο Survivor, φταίω. Έρχομαι στο Survivor, φταίω. Αλλά να μου το πει κι η ίδια μου η γυναίκα; Να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; Να πω πως ήρθα να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο; Τι να πω; Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Αποφασίσαμε να έρθω, μου είπε να είμαι δυνατός, μου έδωσε μια τσάντα με μια ρούχα και μου είπε "φύγε, θα είμαστε όλοι καλά". Χθες μου είπε, έχω μια φωτογραφία σου και πετάω βελάκια. Τι καταλαβαίνετε;».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης - Έτσι θα μοιραστούν οι νέοι παίκτες

Survivor All Star: Η Μελίνα επιστρέφει σκαι είναι μόνη - Οι Μπλε έχουν χωριστεί σε υποομάδες

Το «αστείο» με τους παίκτες του Survivor 2017 που δεν ξέρουν από ριάλιτι κάπου πρέπει να σταματήσει