MEDIA

Survivor All Star: «Φωτιά» στην παραλία των διασήμων με την έλευση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Survivor All Star: «Φωτιά» στην παραλία των διασήμων με την έλευση της Ελευθερίας Ελευθερίου
Glomex

Survivor All Star: Άναψαν τα αίματα μεταξύ Μάριου και Ελευθερίας με την έλευση της τελευταίας στην παραλία των διασήμων - Άγριος καυγάς μεταξύ των δύο παικτών

«Είσαι απαράδεκτος και ντροπή της Κύπρου», ακούγεται να λέει στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η Ελευθερία Ελευθερίου στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο της Κυριακής.

Στην παραλία των διασήμων κατέφθασε η Ελευθερία Ελευθερίου με... άγριες διαθέσεις, καθώς στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει για το επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, φαίνεται να στήνεται γερός καυγάς μεταξύ Ελευθερίας και Μάριου με αφορμή την σχέση του τελευταίου με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να λέει στην κάμερα «Δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια», ενώ σε άλλο σημείο λέει «Δεν ήρθα να το παίξω θύμα, αλλά δε θα γίνω και θύτης».

Η έκρηξη της παίκτριας εναντίον του Μάριου πυροδοτεί την αντίδραση του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος επιτίθεται στον συμπαίκτη του λέγοντάς του «Έλα να ξηγηθείς αντρίκια», με τον Μάριο να του απαντά «Δε σε αφορά».

Άναψαν τα αίματα για τα καλά από ό,τι φαίνεται και η συνέχεια αναμένεται εκρηκτική για τους Διάσημους.