MEDIA

«Σασμός», «Η Γη της Ελιάς», «Μαύρο Ρόδο»: Spoiler για τα νέα επεισόδια στις σειρές

Η Γη της Ελιάς
Τι θα δούμε στα επεισόδια στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Ανατροπές και επεισόδια που θα συζητηθούν έρχονται στα σίριαλ «Γη της Ελιάς», «Μαύρο Ρόδο», «Σασμό» - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 

Μία ακόμη εβδομάδα, που έχει πρωταγωνίστρια τη μυθοπλασία, ξεκινά με αγαπημένες σειρές να καθηλώνουν με τις καταιγιστικές τους εξελίξεις.

«Ο παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00

Η ανακοίνωση που κάνουν η Μιράντα και ο Ντίνος, σκάει σαν βόμβα στον Παράδεισο. Η Ζηνοβία και ο Μάρκος πληγώνονται πιο πολύ απ’ όλους και μοιάζουν να μην μπορούν να το δεχτούν. Ο Άγης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την εξουσία που απέκτησε, στο έπακρο. Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μοιάζουν ανίκανοι να αντιδράσουν. Η Βικτώρια βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη μία δυσάρεστη έκπληξη, που θα της στοιχίσει κι άλλο. Τα νέα για τον Χρηστίδη, φέρνουν αναστάτωση σε όλους, ιδιαίτερα στην Όλγα και στον Πάρη. Ο Γιαμμαλής μοιάζει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθεί ο Θανάσης, για τις πράξεις του. Ο Αναγνώστου απ’ την άλλη, έχει φέρει τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση, θα μπορέσει να βγει αλώβητος ή μήπως δεν υπάρχει επιστροφή πια για κείνον;

«Σασμός», ALPHA 21.00

Μια έκπληξη περιμένει την Αργυρώ, με τον Αστέρη και τον Βαγγέλη. Ο Σταύρος έχει εγκαταλείψει την καλύβα κι έχει πάλι εξαφανιστεί με το παιδί. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη αρχίζει. Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη για τον φόνο του Πάνου, ενώ ο Ευθύμης αντιμετωπίζει την οργή της Βασιλικής αλλά και του Παύλου.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA 21.00

Η Μαρίνα αντιδρά πάλι έντονα στην πρόταση της Αντιγόνης να κάνει κι άλλες εξετάσεις. Αυτή τη φορά είναι ανένδοτη, ενώ τα συμπτώματά της χειροτερεύουν. Η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίες της για τη σχέση της με τον Αλέξη. Η Μυρτάλη δεν συμμερίζεται τη γνώμη της και την αντιμετωπίζει σχεδόν επιθετικά. Η Άννα και ο Λεωνίδας, μετά τον καβγά τους, χωρίζουν. Η Βασιλική παρατηρεί ότι ο Φίλιππος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ειρήνη και δείχνει να νοιάζεται για εκείνη. Η Μαργαρίτα συγκρούεται πολύ έντονα με τον Αλέξη και, όταν αυτός δεν αποδέχεται τους όρους της, τον πετάει έξω από το σπίτι.

«Παγιδευμένοι», ΑΝΤ1 22.00

Τα πρώτα αποτελέσματα DNA έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Πλέον όλοι είναι σίγουροι ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί. Ποιος θέλησε να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη; Σε μία προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διαφθορά στη σήμανση, ο Σταύρος και ο Σπύρος θα στραφούν για βοήθεια στο λάθος άτομο. Ο Αλέκος δε χάνει χρόνο να κατηγορήσει τον Δημήτρη και να κάνει τα πάντα για να γυρίσει η Άννα στη φυλακή. Θα τα καταφέρει; Η Δώρα ζητάει από το Νίκο να σταματήσει τη Χρύσα. Δεν πρέπει να γίνει το τεστ πατρότητας. Τι φοβάται η Δώρα; Ο Άκης, η Νεφέλη, η Δανάη, η Λίνα και ο Θοδωρής ξεκινούν για το μεγάλο «κόλπο». Μήπως, όμως, η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα μπροστά τους; Θα καταφέρουν να ξεφύγουν; Η σύλληψη της Άννας σοκάρει τον Δημήτρη. Ποιος οδήγησε ξανά την Άννα στο κρατητήριο;

«Κάνε ότι κοιμάσαι», ΕΡΤ1 22.00

Τα σοκαριστικά νέα για τον Χριστόφορο αλλάζουν τη ζωή του Νικόλα και της κόρης του. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, έχοντας να εξακριβώσει τα αντιφατικά στοιχεία. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει συναισθηματικά τη Νάσια. Η σχέση του Στάθη με τη Βικτόρια δυσκολεύει όταν εκείνος αρχίζει να την πιέζει για τις λεπτομέρειες του παρελθόντος και όσων άλλαξαν τη ζωή του. Η Ζωή εκμυστηρεύεται στη Νάσια ποιος φταίει για το ατύχημά της. Μετά τη σύλληψη του Λάκη, η Μπετίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα. Τον παρακαλεί να καταθέσει υπέρ του άντρα της. Όλα τα στοιχεία όμως ενοχοποιούν τον Λάκη για τον φόνο του Χριστόφορου. Οι υπόλοιποι καθηγητές στο σχολείο αρχίζουν και δυσανασχετούν με την παρουσία του Νικόλα και τους χειρισμούς του. Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες χωρίς αποτέλεσμα.

«Μαύρο Ρόδο», MEGA 22.50

Οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους. Από την άλλη, η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Πέτρο. Η Κύρα και η Αλεξία έρχονται σε σύγκρουση αφού η Αλεξία αρνείται να πιστέψει, ότι ο Βίκος κρύβεται πίσω από την δολοφονία της μητέρας της. Η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της Μονής πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις. Η Φιλαρέτη αποφασίζει να εγκαταλείψει το μοναστήρι για πάντα.