GOSSIP

Μαρία Κορινθίου: Επέστρεψε στο «Πρωινό» - Τα νεότερα για την υγεία της

Μαρία Κορινθίου: Επέστρεψε στο «Πρωινό» - Τα νεότερα για την υγεία της
Η Μαρία Κορινθίου.
Instagram

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε την Μαρία Κορινθίου στο «Πρωινό» - Η ηθοποιός προχώρησε σε διευκρινίσεις για την υγεία της.

Η Μαρία Κορινθίου επέστρεψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, λίγες ημέρες μετά την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη. Ο Γιώργος Λιάγκας την καλωσόρισε και πάλι στο πλατό, με την ηθοποιό να προχωρά σε διευκρινίσεις για την υγεία της.

«Πήγες για λίγα, βγήκαν περισσότερα. Αλλά καμιά φορά βλέπεις όταν πας να κάνεις κάτι και κρύβεται κάτι χειρότερο, το ανακαλύπτεις και το βγάζεις οπότε όλα καλά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με τη σειρά της, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Να ‘ναι καλά ο γιατρός. Και για να μην φοβίσω τον κόσμο, η φλέβα ήταν ανευρυσματική. Δεν ήταν ακριβώς ανεύρυσμα όπως έχουμε στο κεφάλι. Μου τη βγάλανε όλη, όλα καλά».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε το πρόβλημα υγείας που την έκανε να μπει στο χειρουργείο.

«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια μου. Το ήξερα από τον Οκτώβριο. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου, μιλώντας στο MEGA, εξηγώντας: «Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο».

«Είμαι μπαταρισμένη, με γάζες. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι», πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου.

«Οι γιατροί θα με σκοτώσουν αλλά θα γυρίσω στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα» υποστήριξε η Μαρία Κορινθίου.

Σχετικές ειδήσεις

Μαρία Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια» - Το πρόβλημα υγείας της

Συγκλονίζει η Κορινθίου: «Στην επέμβαση βρέθηκε ανεύρυσμα»

Μαρία Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια»