MEDIA

Ζέτα Μακρυπούλια: Η συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι φοβίες της παρουσιάστριας

Ζέτα Μακρυπούλια: Η συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι φοβίες της παρουσιάστριας
instagram

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τη Ζέτα Μακρυπούλια και μίλησαν για τη ζωή της... αλλά όχι για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk μίλησε για τα επαγγελματικά της, τους φόβους της και την καθημερινότητά της. Όμως δεν αναφέρθηκε καθόλου στον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παίρνει θέση που δεν προχώρησε σε ερωτήσεις για τα προσωπικά της.

Ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής είχε λάβει αρκετά μηνύματα που τον ρωτούσαν για την Μακρυπούλια και τον Χατζηγιάννη, ωστόσο ο ίδιος στο όνομα της φιλίας τους προτίμησε να μείνει στα επαγγελματικά και την ίδια και να μην κάνει ερωτήσεις για τον πρώην δεσμό της, σεβόμενος τη σιωπή της όλα αυτά τα χρόνια.

«Πριν σε αποχαιρετίσω, θέλω να πω κάτι και να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Με την Ζέτα, επειδή μας συνδέουν πολλά πράγματα φιλίας, δεν μπορώ να της κάνω ερωτήσεις για τα προσωπικά της, οπότε σας ζητώ συγγνώμη. Δεν είμαι ο κατάλληλος από εμένα να μάθετε, αν θέλει κάποιος να την ρωτήσει κάτι. Μπορεί να λέτε Γρηγόρη γιατί δεν ρωτάς, τι έχει γίνει, χώρισε» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται τι έγινε, ο Μιχάλης και τα λοιπά. Λοιπόν δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει καλύτερα ή αν αποφασίσει η Ζέτα να μιλήσει μόνη της όποτε θέλει. Απλά για να είμαι κι εγώ ειλικρινής με τους τηλεθεατές» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φοβία της παρουσιάστριας

Εκτός των άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε και στις φοβίες που έχει ξαφνικά όταν παρουσιαζόταν παντού η προσωπική της ζωή.

«Έχω πάθει μια μικρή φοβία στα ξαφνικά ενώ έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις. Γιατί όλο αυτό που συνέβαινε μετά με πίεζε παραπάνω από όσο ήθελα και για αυτό τις σταμάτησα. Όλο αυτό το εάν θα γραφτούν σωστά, όπως και η αναπαραγωγή με πίεζε. Έχω ακούσει κριτική για τα πάντα, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή. Έχω ακούσει για το πώς παρουσιάζω, για το πώς παίζω στο θέατρο, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Και τότε, δεν έδινα πολύ σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί. Επειδή έχουν περάσει 30 χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει κάποια πράγματα που με χαλάνε, τα αφήνω στην άκρη. Όπως και αυτό που λέγανε ότι εάν κάνεις μια δουλειά πρέπει να τη διαφημίσεις, με το Ρουκ Ζουκ απέδειξα ότι όλα αυτά δεν χρειάζονται. Έχω δώσει τα πάντα σε αυτό το σύστημα και πλέον θα κάνω επιλεκτικά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια