MEDIA

Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου» - Υπερασπίζεται και Κιμούλη

Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου» - Υπερασπίζεται και Κιμούλη

Η φιλία του Μάνου Ιωάννου με τον Πέτρο Φιλιππίδη και η υπεράσπισή του προς τον Γιώργο Κιμούλη

Δηλώσεις στο MEGA παραχώρησε ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος πήρε θέση για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά μίλησε και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό. Μιλάμε και θα μιλάμε.», ανέφερε αρχικά τονίζοντας μάλιστα «Είχα πάρει τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη για να ζητήσω δουλειά, η συνεργασία μου ήταν τέλεια».

Εκτός από τον Πέτρο Φιλιππίδη υπερασπίστηκε και τον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας «Ο Κιμούλης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε. Εάν έχεις δεχθεί κακή συμπεριφορά και συνεχίζεις να δουλεύεις μαζί του, είναι ανώφελο μετά να βγαίνεις να τον κατηγορείς».

Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε επίσης και για τις σχέσεις. Αποκάλυψε πως έχει υπάρξει άπιστος στο παρελθόν, ενώ τον φοβίζουν η μοναξιά και ο χρόνος. «Είναι φοβία μου, αλλά μου αρέσει κιόλας η μοναξιά. Κοιτάω να είμαι πάντα με φίλους. Με φοβίζει που μεγαλώνω. Πριν 3-4 χρόνια είχα κάνει μπότοξ, αλλά δεν το έχω ανάγκη».

Τέλος αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση για συμμετοχή σε ριάλιτι επιβίωσης αλλά δεν θα πήγαινε όσο και να ήταν το χρηματικό ποσό.