MEDIA

My Style Rocks - Χαμός με Χριστιάννα και Μάιρα: «Θυμίζεις μια φθηνή απομίμηση της Κιμ Καρντάσιαν»

My Style Rocks - Χαμός με Χριστιάννα και Μάιρα: «Θυμίζεις μια φθηνή απομίμηση της Κιμ Καρντάσιαν»

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο πλατώ του My Style Rocks - Χριστιάννα και Μάιρα λογομάχησαν έντονα

Δεν έλλειψαν ούτε σήμερα οι εντάσεις, από το πλατώ του My Style Rocks κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Παρασκευής.

Οι διαγωνιζόμενες για το σημερινό κόνσεπτ κλήθηκαν να ντυθούν όπως οι αγαπημένες τους celebrities.

Έτσι Μάιρα Καμαριώτη επέλεξε ως έμπνευση το λουκ της Κιμ Καρντάσιαν, αλλά τα σχόλια που άκουσε από τη Χριστιάννα Κατσιέρη δεν ήταν καθόλου θετικά.

«Μάιρα, σίγουρα θυμίζεις Καρντάσιαν, αλλά μια... φθηνή απομίμηση της Κιμ. Δεν το λέω με κακό τρόπο, απλά είναι κάτι που σίγουρα δεν είναι της τωρινής εποχής, αλλά ούτε και μελλοντικά θα το έβλεπα. Μιλάω για όλα τα κομμάτια του λουκ σου», ανέφερε αρχικά η Χριστιάννα.

Η Μάιρα ενοχλήθηκε από τα λόγια της Χριστιάννας και δεν μπόρεσε να μην απαντήσει: «Τι να πω τώρα στη Χριστιάννα, αφού γενικά δεν έχει άποψη. Δεν την λαμβάνω κι υπόψιν μου. Βάζει έναν βαθμό απλά με βάση αυτό που νομίζει, γιατί της βάλαμε κι εμείς κάτι ανάλογο. Έχεις μάθει σε αυτό το μότο. Δεν θα κάτσω να σταθώ άλλο, τελειώνει εδώ. Κρατάω τον βαθμό σου και όλα καλά. Δεν ασχολούμαι άλλο».

Η ένταση συνεχίστηκε με τη Χριστιάννα να λέει: «Να πω λίγο κάτι; Λέει ότι δεν έχω άποψη κι αυτό δεν είναι ωραίο να ακούγεται. Ας μας πει πού το στηρίζει. Λέει ότι δεν έχω άποψη και δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Φαίνεται ξεκάθαρα το κόμπλεξ σου, αλλά τέλος πάντων. Είναι ξεκάθαρο», είπε.