MEDIA

J2US: Το μεγάλο πάρτι με τον Τόνι Σφήνο και μία επιστροφή από τα παλιά

J2US: Το μεγάλο πάρτι με τον Τόνι Σφήνο και μία επιστροφή από τα παλιά
Glomex

J2US: Στη σκηνή του σόου βρέθηκε ο μοναδικός Τόνι Σφήνος που απογείωσε το μεγάλο πάρτι που έστησε απόψε ο Νίκος Κοκλώνης

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινήθηκε το αποψινό, δεύτερο live του J2US με τα ζευγάρια να ξεσηκώνουν με τις ερμηνείες τους, ενώ στην σκηνή βρέθηκε ο μάγος των live Τόνι Σφήνος, ο οποίος έστησε ένα μοναδικό πάρτι με μουσικές από τα 60s και τα 70s.

O Tόνι Σφήνος, η εκκεντρική αυτή περσόνα που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού δε θα μπορούσε να λείπει από την σκηνή του J2US σε αυτό το αποκριάτικο Live, απογειώνοντας το πάρτι του Νίκου Κοκλώνη και της παρέας του.

Μάλιστα ο Τόνι Σφήνος επεφύλασσε και μία έκπληξη, καθώς υποδέχθηκε επί σκηνής έναν παλιό γνώριμο του J2US και μεγάλο νικητή, τον Αντώνη Παπαηλία (Λόλα), που στο προηγούμενο J2US ήταν ο μεγάλος νικητής μαζί με τον Λευτέρη Μητσόπουλο.

Το κέφι χτύπησε κόκκινο και μικροί και μεγάλοι χόρεψαν στους ρυθμούς της μοναδικής αυτής παρέας, που έδινε τον ρυθμό με τις μεγάλες επιτυχίες των περασμένων δεκαετιών.

Ο Τόνι Σφήνος έδωσε και το δικό του μήνυμα για την υπόθεση του ελέγχου του Νίκου Κοκλώνη από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος λέγοντας χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή «Σε εκτιμάμε πολύ, μην ακούς πολλά πράγματα», με τον παρουσιαστή να του απαντά «Τα σχολιανά μου ακούω».