MEDIA

Καθαρά Δευτέρα: Ποιοι παρουσιαστές πετάνε χαρταετό και ποιοι μένουν στούντιο

Καθαρά Δευτέρα: Ποιοι παρουσιαστές πετάνε χαρταετό και ποιοι μένουν στούντιο

Η εβδομάδα ξεκινά τηλεοπτικά με μικρές αλλαγές και τροποποιήσεις λόγω της Καθαράς Δευτέρας. Έτσι, θα δούμε κάποιες εκπομπές να παραμένουν στη θέση τους κι άλλες να κατεβάζουν για λίγο «ρολά»!

Ξεκινώντας από τον ALPHA, «Happy Day» και «Super Κατερίνα» δεν θα μεταδοθούν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου, με τις παρέες τους, δεν θα κρατήσουν συντροφιά σήμερα ενώ θα επανέλθουν αύριο στην κανονική ροή του προγράμματος.

Στην ίδια φιλοσοφία και ο ΑΝΤ1, που δεν θα βγάλει στον αέρα τις εκπομπές «Καλημέρα Ελλάδα» και «Το Πρωινό». Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου, Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Κορινθίου, θα φορτίσουν για λίγο τις μπαταρίες τους και θα επανέλθουν στην επικαιρότητα την Τρίτη. Τη θέση τους, για την 27η Φλεβάρη και μόνο, θα πάρουν επαναλήψεις σειρών όπως «Εκείνες κι εγώ», «Άκρως Οικογενειακόν».

Στο STAR, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@STAR» και το κοινωνικό μαγκαζίνο «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα βρεθούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Παιδικές σειρές θα συντροφεύσουν τους μικρούς μας φίλους, που σήμερα δεν έχουν σχολείο.

Ο ΣΚΑΪ ψηφίζει ζωντανά προγράμματα κι έτσι τόσο το «Σήμερα» όσο και το «Πρωινό Μας» θα κάνουν τη διαφορά κρατώντας παρέα στους τηλεθεατές. Η Φαίη Σκορδά, ειδικά, σταθερή στο ραντεβού της, θα σχολιάσει τις εξελίξεις στο «Survivor All Star» και θα προβάλλει ρεπορτάζ και βίντεο. Να σημειωθεί ότι, στη μεσημεριανή ζώνη, δεν θα προβληθεί το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά.

Στο πρόγραμμα του MEGA θα υπάρξουν επίσης αλλαγές. Η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA δεν θα βγει στον αέρα, ενώ «Mega Καλημέρα» και «Πάμε Δανάη» θα βρεθούν στη θέση τους. Το μεσημέρι, δεν θα βγει στον αέρα η πολυθεματική εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Όσον αφορά στο OPEN, η ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με τη Μπέττυ Μαγγίρα θα βγει στον αέρα στις 09.50 και θα διαρκέσει έως τις 13.00.