MEDIA

Survivor All Star: O Μάνθος Φουστάνος, οι νέοι παίκτες και η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Νέα εβδομάδα και νέες περιπέτειες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις σχέσεις του Μάριου Πρίαμου που το τελευταίο διάστημα απασχολούν τη δημοσιότητα.

Εκτός από την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε ένα ακόμα όνομα που η παραγωγή έβαλε μπιμ. Ειδικότερα η Ευρυδίκη είπε: «Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την (μπιπ) Μπράβο σεξουαλικότητα», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο αν κάποιος διαβάσει τα χείλη της παίκτριας μπορεί να καταλάβει σχετικά εύκολα το όνομα που αναφέρει.

Επίσης αν λάβουμε υπόψη τα όσα ανέφερε και η Ελευθερία και συγκεκριμένα την ατάκα: «έχει να κάνει με κορίτσι που ήταν στο Survivor» τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η παραγωγή προστατεύει το όνομα μιας παίκτριας που δεν έχει μπει στο All Star και είχε συμμετάσχει σε Survivor των προηγούμενων χρόνων.

Μετά από αυτό η Ελευθερία απασφάλισε αποκαλύπτοντας διάφορα για τα προσωπικά του Μάριου Πρίαμου.

Η... καραμπινάτη σπόντα Βασάλου σε Μπόγδανο - Γκοτσή

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας σχολίαζαν την αποχώρηση του Ζαχαροπλάστη από τους Κόκκινους.

Κάποια στιγμή ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακούστηκε να λέει... ότι τώρα που έφυγε ένας αδύναμος παίκτης ίσως μας κάνει καλό γιατί όλοι θα παίζουμε με δυνατούς παίκτες.

Μια σπόντα για Μπόγδανο - Γκοτσή που ματσάρουν συνεχώς αδύναμους παίκτες.

Νέες αφίξεις στο παιχνίδι

H Νικολέττα Μαυρίδη ανήκει πλέον στους Διάσημους και o Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε στους Μαχητές.

Όταν η βάρκα στην οποία βρισκόταν μέσα η Νικολέττα Μαυρίδη έφτασε στην παραλία η Ελένη Χαμπέρη έβαλε τα κλάματα. Θυμίζουμε πως τα δύο κορίτσια συμμετείχαν στο Survivor 2021 και είχαν πολύ καλές σχέσεις, τις οποίες συνέχισαν και εκτός ριάλιτι.

Από την άλλη πλευρά οι Μαχητές αντικρίζοντας τον Γιωρίκα Πιλίδη δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους, καθώς πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παίκτη.

Η εν λόγω άφιξη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση. Ο Γιωρίκας θα θεωρηθεί ένα από τα μεγάλα φαβορί λόγω της αγωνιστικότητάς του κι έτσι θα «ταραχτούν» αρκετοί από τους άντρες των Μπλε. Παράλληλα, η Νικόλ θα κληθεί να ενσωματωθεί στους Κόκκινους όπου οι υποομάδες πρωταγωνιστούν. Έτσι είτε θα προστεθεί στην κλίκα των Μαρτίκα-Μπάρτζη-Σχίζα-Σκαφίδα, στην οποία έχουν αρχίσει να μπαίνουν και η Ελευθερία Ελευθερίου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είτε στο παρεάκι Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη-Στέλιου Χανταμπάκη-Σάκη Κατσούλη.

Οι νέοι παίκτες, μάλιστα, ρίχτηκαν από την πρώτη ημέρα στο στίβο μάχης.

Στους Μπλε η ασυλία

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στον πρώτο στίβο της εβδομάδας με έπαθλο φαγητό αλλά και μια ασυλία.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα με σκορ 10-8.

«Πάγωσαν» με την Ελευθερίου

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Ελευθερία Ελευθερίου έμελλε να «παγώσει» για τα καλά τους παίκτες των δύο ομάδων.

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να αναμετρηθεί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Κάτι που την ανάγκασε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και με το παραπάνω με αποτέλεσμα να χρειαστεί την βοήθεια του ιατρικού προσωπικού αμέσως μετά την ολοκλήρωση του run. «Ζαλίστηκε, ζαλίστηκε» αναφώνησε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Αμέσως λοιπόν ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης σήκωσαν στα χέρια της συμπαίκτρια τους για να την οδηγήσουν στους γιατρούς. Η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία και ηττήθηκε για μόλις μια κορίνα από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, χρειάστηκε κάποια λεπτά εκτός του στίβου μάχης για να βρει και πάλι τις δυνάμεις της και να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Το συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Η πρώτη Κόκκινη υποψήφια βγήκε από την κάλπη η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα, με τον άκουσμα της υποψηφιότητάς της, έριξε τις σπόντες της για τα παρεάκια που έχουν δημιουργηθεί στην Κόκκινη ομάδα, με την Ελευθερία να αντιδρά...