MEDIA

Ράνια Τζίμα: Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα της στο ρεπορτάζ για τα Τέμπη

Ράνια Τζίμα: Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα της στο ρεπορτάζ για τα Τέμπη
Glomex

Στο πρόσωπό της είχε ζωγραφιστεί ο πόνος που όλοι νιώθουμε τις τελευταίες ημέρες στο άκουσμα των νέων από την τραγωδία στα Τέμπη.

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ακόμα και για εκείνους που είναι μέρος της δουλειάς τους να διαχειρίζονται τέτοιες ειδήσεις είναι δύσκολο.

Η Ράνια Τζίμα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ από τη δημοσιογράφο που βρίσκεται στα Τέμπη με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της, ενώ χρειάστηκε να πάρει βαθιές ανάσες πριν μιλήσει.

Στο πρόσωπό της είχε ζωγραφιστεί ο πόνος που όλοι νιώθουμε τις τελευταίες ημέρες στο άκουσμα των νέων από την τραγωδία.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, «έχουν ταυτοποιηθεί 24 σοροί. Επόμενο βήμα είναι να φύγουν οι υπεύθυνοι στο ληξιαρχείο των Τεμπών από όπου και θα παραλάβουν τα πιστοποιητικά των θανάτων, τα οποία θα έρθουν στο νοσοκομείο και έτσι θα μπορούν οι 24 αυτές οικογένειες να πάρουν τους ανθρώπους τους με σφραγισμένα φέρετρα. Με σφραγισμένα φέρετρα θα πάνε τους ανθρώπους στην τελευταία τους κατοικία. Δεν θα μπορέσουν να τους δουν για τελευταία φορά. Θα μπορέσουν όμως να έχουν την τύχη να τους θάψουν, να κάνουν ότι πρέπει για να τιμήσουν τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα πριν από 45 ώρες σε αυτή τη φονική σύγκρουση.»