MEDIA

Survivor: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου - «Με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα»

Survivor: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου - «Με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα»

Η Ελευθερίου ήταν στην Ελλάδα, ο Μάριος ήταν με την Καρολίνα, τώρα η Καρολίνα έφυγε και είναι εκείνη με τον Μάριο στο Survivor και της φταίει ο Στάθης με τον Μπάρτζη!

Με εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής (5/3) στο Survivor All Star με την ένταση ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και τους Διάσημους να κλιμακώνεται.

Ο Στάθης Σχίζας είναι φανερά απογοητευμένος και εξουθενωμένος μετά τα όσα του είπε η Ελευθερίου και σχετίζονταν με την προσωπική του ζωή.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Ελευθερία να προσπαθήσει με τέτοια στρατηγική, με τέτοια μαθηματική ακρίβεια, να μου χαλάσει τη διάθεση και να με σπάσει ψυχολογικά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνει αυτό και θέλει να με ρίξει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο ριάλιτι δεν μπορείς να βάζεις τα προσωπικά του καθενός, να διαστρεβλώνεις την αλήθεια εν τέλει όπως αποκαλύφθηκε από την Ελευθερία στα προσωπικά του καθενός. Η ζωή του καθενός είναι εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είχε αποφασίσει, όπως απέδειξε, να βάλει τα προσωπικά της μέσα στο παιχνίδι. Είναι δικό της πρόβλημα. Με ποιο δικαίωμα, όμως, να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι; Πραγματικά ντροπή, λίγο τσίπα, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να προσπαθείς να διαλύσεις έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να ψάχνεις να βρεις την αχίλλειο πτέρνα του», είπε εκνευρισμένος ο Στάθης Σχίζας.

Μετά ακολούθησε ο Σπύρος Μαρτίκας που άναψε φωτιές και τα έβαλε και εκείνος με την Ελευθερία Ελευθερίου και την έκανε πυρ και μανία.

«Όταν λέω σε κάποιον κάτι προσωπικά δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς τίποτα! Σπύρο, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα! Ποιος με έχει εκθέσει; Ναι, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα. Ακούστηκε ένα συγγνώμη; Ποιο τραγικό ψέμα έχω πει. Δεν έχω φέρει κανέναν κακόβουλο ψέμα. Εγώ φεύγω αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερίου.