MEDIA

Survivor All Star - Παπαδόπουλος: Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και με είπε πουλημένο

Survivor All Star - Παπαδόπουλος: Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και με είπε πουλημένο
O Kώστας Παπαδόπουλος.
Glomex

O Kώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor All Star.

O Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor All Star. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» κι αρχικά, μίλησε για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε απέναντί του.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να με βγάλει στον τάκο πιο πολύ απ' ό,τι ο ίδιος, γιατί κάποιος από τους δύο έπρεπε να βγει. Εγώ τα έβρισκα πάντα με όλους. Το παιχνίδι το είχα στο μυαλό μου εντελώς διαφορετικά και αλλιώς εξελίχθηκε», δήλωσε.

«Έχει γίνει πλέον, πολύ ανθρωποφαγικό. Μαλώνουν για το ποιος θα μείνει αυτή την εβδομάδα, ποιος δεν θα βγει στον τάκο, υπάρχουν ομάδες. Είναι πολλοί οι παίκτες κι ένα το έπαθλο. Αυτό είναι το πρόβλημα», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τους παίκτες που έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, ανέφερε: «Ο Χανταμπάκης είναι αληθινός, καλό παιδί. Οι άνθρωποι που λένε ότι "εγώ λέω τις μεγαλύτερες αλήθειες" είναι αυτοί που λένε τα πιο μεγάλα ψέματα. Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και τώρα με είπε πουλημένο».

Τέλος, αποκάλυψε ποια θεωρεί τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως είπε, κατά τη γνώμη του το έπαθλο θα κερδίσει ή ο Σάκης Κατσούλης ή ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Σχετικές ειδήσεις

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές – Δεν θα την αναγνωρίζετε!

Στάθης Σχίζας: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση - Η ενόχληση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Survivor All Star Spoiler 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία