MEDIA

Euro 2012: Αύριο στις 19:00 το Ελλάδα - Τσεχία

Euro 2012: Αύριο στις 19:00 το Ελλάδα - Τσεχία

Την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 19.00 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του EURO 2012.

Ο αγώνας, που θα μεταδοθεί από την ΕΤ1, θα διεξαχθεί στο «Μουνισιπάλ Στάντιουμ» στο Βρότσλαβ και την περιγραφή θα κάνει ο Βασίλης Μπακόπουλος. Το ρεπορτάζ θα κάνουν ο Δημήτρης Μαλισιώβας και ο Νίκος Παγιωτέλης.

Νωρίτερα, στις 18.00, η εκπομπή «EUROLAND!» – Pre Game με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Στέφανο Δημητριάδη θα μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα τελευταία νέα πριν από τον αγώνα της Εθνικής μας. Καλεσμένος στο studio θα είναι ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος.

Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 21.00 η εκπομπή «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Στέφανο Δημητριάδη θα παρουσιάσει συνεντεύξεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς και όλα τα νέα πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, μεταξύ των ομάδων Ρωσία – Πολωνία. Τον αγώνα της Εθνικής θα σχολιάσει από το studio o Νίκος Αναστόπουλος – μοναδικός σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1980.

Στις 21.45 από το Εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, η Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στον δεύτερο αγώνα της ημέρας στο πλαίσιο του 1ου ομίλου. Την περιγραφή θα κάνει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Στις 23.45 στην εκπομπή «EUROLAND!» ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Στέφανος Δημητριάδης θα σχολιάσουν όλα, όσα έγιναν στους αγώνες του πρώτου ομίλου και θα παρουσιάσουν συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.