MEDIA

Survivor All Star - Ασημακόπουλος: «Έχουν βρει το παιδί μάλαμα και το βαράνε»

Sirvivor All Star - Ασημακόπουλος: «Έχουν βρει το παιδί μάλαμα και το βαράνε»
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Glomex

Με μία αποχώρηση θα ολοκληρωθεί το αποψινό Survivor All Star - Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πιστεύει πως εκείνος θα αποχωρίσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για το Survivor All Star είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πιστεύει πως εκείνος θα αποχωρήσει και μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης είπε για την υποψηφιότητά του: «Έπαθλο φαγητού σήμερα θέλω να σκυλιάσω, θέλω να φάω, μπορεί να είναι και το τελευταίο μου γεύμα με την μπλε ομάδα. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Τουλάχιστον έχω να το λέω αυτό αν είναι ο τελευταίος μου αγώνας το έζησα το παιχνίδι, ήμουν σωστός, δεν μπήκα σε διαμάχες και ίντριγκες, έπαιξα, έφερα πόντους για την ομάδα μου. Είμαι ικανοποιημένος με μένα πρώτα και μετά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

Στη συνέχεια, μιλώντας με την ομάδα του είπε ότι πιστεύει πως θα είναι εκείνος ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το αποψινό συμβούλιο.

«Σκέφτομαι κιόλας και λέω εγώ τώρα σε περίπτωση που δεν φύγω και δεν είναι ο τελευταίος μου αγώνας μήπως ξαναψηφιστώ την επόμενη εβδομάδα; Άρα πάλι τα ίδια; Έχουν βρει το παιδί μάλαμα και το βαράνε», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Εκτός του στίβου μάχης η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι έχουν να φάνε 16 ημέρες και «πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα»

Survivor All Star: Ο Πρίαμος πίεσε την Ελευθερίου να πει ψέματα στον Σχίζα