MEDIA

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εναντίον Μαρτίκα: «Είναι αδίστακτος άνθρωπος, διψά για δημοσιότητα και χρήμα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εναντίον Μαρτίκα: «Είναι αδίστακτος άνθρωπος, διψά για δημοσιότητα και χρήμα»
GLOMEX

Η σκληρή απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στην Βρισηίδα για τον Σπύρο Μαρτίκα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 10 Μαρτίου. Η παίκτρια ήταν υποψήφια μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Ευρυδίκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση στο «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα θύμωσε και τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι επιβίωσης, κι ας είναι ο σύντροφος της φίλης της Βρισηίδας Ανδριώτου.

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά. Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου.» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μετά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τη φιλία της Βρισηίδας και τη σχέση της με τον Μαρτίκα. «Βρισηίδα τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του. Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στην Βρισηίδα».