MEDIA

The Voice: Η Μαρία Σακελλάρη η μεγάλη νικήτρια - Λάμψη και συγκίνηση στον τελικό

The Voice: Η Μαρία Σακελλάρη η μεγάλη νικήτρια - Λάμψη και συγκίνηση στον τελικό
Glomex

The Voice: Όλοι οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου, του Πάνου Μουζουράκη και του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους αλλά μόνο μία κατάφερε να κατακτήσει τον μεγάλο τίτλο 

Πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Voice το βράδυ του Σαββάτου με την Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη να είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού.

Σε μία λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα, με πολύ κέφι, μοναδικές ερμηνείες από τους διαγωνιζόμενους, χιούμορ, αγωνία αλλά και συγκίνηση οι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τη νίκη.

Ο τελικός είχε τρεις φάσεις, καθώς από τους 7 αρχικά φιναλίστ, στη συνέχεια έμειναν 4 και τελικά 2 διεκδίκησαν τον τίτλο.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου, του Πάνου Μουζουράκη και του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους.

Την πρώτη πρόκριση πήραν από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ο Λάμπρος Τσιαπούτας και από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη η Μαρία Σακελλάρη, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του τελικού.

Οι δύο τελικές φιναλίστ ήταν η Dodona και η Μαρία Σακελλάρη με τις εμφανίσεις τους να είναι καθοριστικές για την τελική απόφαση του κοινού που έκρινε την μεγάλη νικήτρια.

Η Φαίη Σκορδά τελικά ανακοίνωσε ότι μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού είναι η Μαρία Σακελλάρη και ως εκ τούτουκαι ο Πάνος Μουζουράκης.