MEDIA

Τριαντάφυλλος: «Sorry Μαρτίκα, αλλά θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο»

Τριαντάφυλλος: «Sorry Μαρτίκα, αλλά θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο»

Όλα όσα είπε για το φετινό Survivor - Τι είπε στην Ελευθερία Ελευθερίου πριν μπει στο παιιχνίδι

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε ο Τριαντάφυλλος τα τεκταινόμενα στο φετινό survivor.

Ο τραγουδιστής, καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day του Alpha, ξεκίνησε χωρίς περιστροφές, λέγοντας πως του «χάλασε» το όνειρο η φετινή εξέλιξη του παιχνιδιού, κάτι που όπως υποστήριξε ξενέρωσε και τον κόσμο και αποτυπώνεται και στα νούμερα του ριάλιτι.

Ο πρώην παίκτης, αναφορικά με το «κεφάλαιο» Ελευθερία στο Survivor, τόσο για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, όσο και για τις προθέσεις της να κινηθεί νομικά εναντίον του συμπαίκτη της Σπύρου Μαρτίκα, αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί της πριν εκείνη μπει στο παιχνίδι και τη συμβούλεψε να μην ξεκινήσει άμεσα με τον Μάριο, αλλά να μιλήσουν κατ’ ιδίαν. «Ότι της είπα έκανε το αντίθετο».

Όσον αφορά στους χαρακτηρισμούς του Σπύρου Μαρτίκα, ο Τριαντάφυλλος με το εκρηκτικό ταπεραμέντο ήταν σαφής. «Ο Μαρτίκας είναι ένας φοβερός άνθρωπος, αλλά αυτό το κλέφτρα που είπε ήταν βαριά κουβέντα, αν ήμουν η οικογένεια της Ελευθερίας, «sorry φίλε, αλλά θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο».

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε και την περίπτωση της αποβολής της Ασημίνας από το ριάλιτι εξαιτίας του …κινητού…ρίχνοντας την ευθύνη ωστόσο στην παραγωγή.

«Εγώ το survivor το αγαπάω και στην προσευχή μου το έχω, μου έδωσε τεράστια ευκαιρία στον κόσμο και τη νεολαία να με μάθει…πρέπει όμως ως μεγάλη παραγωγή να προφυλάσσεις και να μην αφήσεις κάτι τόσο μεγάλο όπως το All Star να …ξεφύγει»

Σχετικές ειδήσεις