MEDIA

Τηλεθέαση: Ανατροπές στη βραδινή ζώνη – Ο «Σασμός» έκλεψε την πρωτιά

Τηλεθέαση: Ανατροπές στη βραδινή ζώνη – Ο «Σασμός» έκλεψε την πρωτιά
instagram

Ο «Σασμός» προβλήθηκε και το βράδυ της Κυριακής, βάζοντας δύσκολα στον ανταγωνισμό

Το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου, υπήρξαν δύο ακόμη προσθήκες στον προγραμματισμό των καναλιών που έκαναν τον ανταγωνισμό ακόμη πιο σκληρό. Έτσι, το «Survivor All Star» δεν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής όπως συνηθίζεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε 20,7% στο σύνολο και 19,9% στους τηλεθεατές 18-54. Το παιχνίδι κράτησε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, όμως έχασε την κορυφή από τον «Σασμό». Η σειρά του ALPHA, που εκτάκτως βγήκε στον αέρα χθες με νέο επεισόδιο και τον πολυαναμενόμενο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, κράτησε το 21,7% του συνόλου και το 19,3% του δυναμικού κοινού. To σίριαλ απέδειξε και πάλι τη δυναμική που έχει αλλά και το ότι επάξια θεωρείται η μεγάλη επιτυχία και αυτής της χρονιάς.

«Η Γη της Ελιάς», στο MEGA, από τις 21.00 έως τις 22.50, άγγιξε 20,6% στο σύνολο και 15,7% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που πήρε lead in, έκανε 18,8% στο σύνολο και 13,9% στο δυναμικό κοινό.

Το βράδυ της Κυριακής, στην αρένα μπήκε και το «MasterChef» που κατάφερε να κερδίσει το 9,9% του συνόλου και το 13,2% του δυναμικού κοινού. Να σημειωθεί ότι, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, προβλήθηκε το καθιερωμένο Masterclass όπου οι κριτές κάνουν μαθήματα στους διαγωνιζόμενους. Το εν λόγω επεισόδιο έκανε 7,8% στο σύνολο και 11,2% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, η σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκανε 14% στο σύνολο και 14,5% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σημείωσε 13,6% στο σύνολο και 13,7% στους τηλεθεατές 18-54.

Στη late night ζώνη η εκπομπή «Πρωταγωνιστές», με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που σώθηκαν από την τραγωδία στα Τέμπη, έκανε 12,5% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, το «After Dark» του OPEN περιορίστηκε στο 4,7% και 4,1% αντίστοιχα.