MEDIA

Νέα κόντρα Αντωνά - Σοφιάνας και η εμπλοκή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Νέα κόντρα Αντωνά - Σοφιάνας και η εμπλοκή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Μαρία Αντωνά παίρνει θέση για την κόντρα με τη Σοφιάνα Αβραμάκη και ξεκαθαρίζει για το εξώδικο της Σταυρούλας Χρυσαείδη

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο «Happy Day» και αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Σοφιάνα Αβραμάκη μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε μια τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε. Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δεν θέλω να αναφέρω. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει δεχτεί εξώδικο από τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στο εξώδικο το οποίο της έστειλε η Σταυρούλα Χρυσαειδή και στο οποίο αναφέρθηκε η Σοφιάνα Αβραμάκη. «Παρεξηγήθηκε, μου έστειλε εξώδικο, το πήρα πάνω μου και βγήκα και ζήτησα συγγνώμη», ξεκαθάρισε η Αντωνά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με ενέπλεξε & εμένα η Σοφιάνα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει τη θέση της σε όλα αυτά που ακούστηκαν από τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Να πω λίγο, γιατί με ενέπλεξε κι εμένα η Σοφιάννα σε αυτό το συμβάν, ότι εκείνη την ημέρα που μου ήρθε ένα μήνυμα από την Μαρία Αντωνά είχα την εικόνα ότι είχε ακουστεί ήδη το όνομα με ένα μπιμπ από την παραγωγή του Survivor, οπότε κατάλαβα ότι η φωτιά ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου. Τότε με κατηγόρησε το κορίτσι, μιλήσαμε αρκετή ώρα και την συμπαθώ. Η Μαρία δεν μου έστειλε αυτό το μήνυμα, μιλάμε γενικά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείσω το θέμα. Σε ό,τι αφορά τη Σοφιάννα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στην Μαρία Αντωνά αλλά είναι σε γνώση της ότι η Σταυρούλα είχε στείλει στην Μαρία γιατί είχε υπονοήσει ότι χώρισε γιατί υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Η μεν Σοφιάννα δεν έχει στείλει ποτέ εξώδικο στην Μαρία -όπως καταλάβαμε βλέποντας το απόσπασμα από την εκπομπή της Μπακοδήμου-, εννοούσε ένα εξώδικο που έχει σταλεί από την πλευρά της Σταυρούλας στην Μαρία.

Τότε η Σταυρούλα ένιωσε ότι προσβάλλεται επειδή υπονοήθηκε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο από πλευράς της και γι’ αυτό χώρισε με τον άντρα της. Η Σοφιάννα είχε στεναχωρηθεί που κάποιοι την ενέπλεξαν με τον Μάριο. Από εκεί και πέρα, η Μαρία Αντωνά θέλει να εστιάσει σε αυτό που έχει με τον Άρη και δεν θέλει να μπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες. Τότε που είχε γίνει όλο αυτό με τη Σοφιάννα είχε στεναχωρηθεί ανθρώπινα», κατέληξε η παρουσιάστρια.