MEDIA

ANT1: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, όσα έρχονται την επόμενη σεζόν

ANT1: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, όσα έρχονται την επόμενη σεζόν
H Ζέτα Μακρυπούλια.

ANT1: Τα στελέχη του Αμαρουσίου θέλουν η επόμενη χρονιά να είναι φουλ στα προγράμματα.

Ελίνα Παπίλα και Σοφία Αλιμπέρτη μπορεί να ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα το επόμενο διάστημα, όμως το ενδιαφέρον τραβά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά.

Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν αρχίσει να αποφασίζουν ποιοι παρουσιαστές «κλειδώνουν» τις θέσεις τους, την ίδια στιγμή που νέα πρότζεκτ και σειρές βρίσκονται στα σκαριά.

Ξεκινώντας από την πρωινή ζώνη, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ότι δεν το «κουνάει» από το τιμόνι του «Πρωινού». Τι κι αν ακούγεται και γράφεται ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα γυρίσει στην εν λόγω ζώνη, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πρόσφατα: «Αρκετά έχει κρατήσει η πλάκα και να την κόψουμε κάποια στιγμή. Αυτή η εκπομπή που βλέπετε, έτσι όπως τη βλέπετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, αυτή η εκπομπή του χρόνου θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να κόψουμε την πλάκα. Με αλλαγές μικρές ή μεγάλες που κάνουμε όλοι για να βελτιώσουμε το παραγόμενο προϊόν. Η εκπομπή αυτή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1 και αυτή η ομάδα εδώ που βλέπετε, η ίδια θα είναι εδώ του χρόνου με κάποιες προσθαφαιρέσεις σε κάποιους συνεργάτες γύρω. Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό, να μας πει και σε ποιο κανάλι θα το κάνει, γιατί εδώ δεν θα το κάνει του χρόνου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν.

Στη θέση της, όμως, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει και η Ζέτα Μακρυπούλια. Όπως είχαμε γράψει και αναφέρει παλαιότερα, το συμβόλαιό της μπορεί να λήγει και κάποιες δηλώσεις της να μαρτυρούσαν ενός είδους κούραση από το καθημερινό, όμως η οικοδέσποινα του «Rouk Zouk» είναι από τις σταθερές αξίες του ΑΝΤ1. Οι ιθύνοντες δεν θα την άφηναν να φύγει απλά και εύκολα κι έτσι όλα δείχνουν ανανέωση της συνεργασίας. Η Ζέτα, άλλωστε, είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα που μπορεί να βρεθεί σε περισσότερες από μία θέσεις, είτε στην prime time είστε στη μυθοπλασία.

Την ίδια μοίρα… έχει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο οικοδεσπότης του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και «The 2night show» είναι στην κατηγορία με τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, οπότε δεν θα αποχωριστεί τη θέση του τη νέα σεζόν.

Έτσι, αντιλαμβανόμαστε ότι η κεντρική ομάδα του ΑΝΤ1 θα παραμείνει ίδια. Μετρώντας μόνο μία απώλεια, αυτή του Μάρκου Σεφερλή που μετακόμισε στο ΣΚΑΪ, το κανάλι συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους του.

Νέο σόου έτοιμο για την prime time

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι αντενικοί εξασφάλισαν τα δικαιώματα του πρότζεκτ «Οι Προδότες». Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής, περιπέτειας και μυστηρίου. Μία αναμέτρηση μεταξύ του «καλού» και του «κακού», μία «μάχη» στην οποία όλοι, με την ίδια ευκολία, μπορούμε να είμαστε, είτε Πιστοί είτε Προδότες!

22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, Αποστολές. Για κάθε Αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ! Στο πρώτο επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως η ομάδα των

Προδοτών, χωρίς οι υπόλοιποι να γνωρίζουν την ταυτότητά τους. Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότεs συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν.

Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους Πιστούς, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα υπερισχύσουν εκείνοι. Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία, μέσω της οποίας αποφασίζουν ποιος θα αποχωρήσει.

Όσοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι θα πρέπει να έχουν ένστικτο, διαίσθηση, έξυπνη επιχειρηματολογία και αντοχή στην πίεση. Γιατί μία λάθος εκτίμηση, μπορεί να τους αφήσει χωρίς συμμάχους, μπορεί να τους οδηγήσει εκτός παιχνιδιού. Ποιοι θα καταφέρουν να οργανώσουν σωστά τα επόμενά τους βήματα; Ποιοι θα προστατέψουν τον εαυτό τους; Ποιοι θα πάρουν στο τέλος μέχρι και 100.000 ευρώ;

Οι σειρές που ετοιμάζονται

Μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια του ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά, στο κομμάτι της μυθοπλασίας. Μία εκ των μεγάλων παραγωγών, που είχε προγραμματιστεί να βγει τώρα αλλά πήρε αναβολή, είναι η «Μάγισσα». Με την υπογραφή του διδύμου που έκανε τη διαφορά και έδειξε ξανά τον δρόμο σε όλους για το πώς πρέπει να γίνονται οι σειρές με τις «Αγριες Μέλισσες», της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, η εν λόγω σειρά ετοιμάζεται να «μαγέψει» τους τηλεθεατές. Η ιστορία τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Έλληνες ετοίμαζαν την επανάστασή τους απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι. Κάποια από τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν γίνει γνωστά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι αυτό της Έλλης Τρίγγου και των Αναστάση Ροϊλού, Γιώργου Γάλλου, Μαρκέλλας Γιαννάτου, Νίκου Ψαρρά, Κατερίνας Λέχου.

Στο ίδιο μετερίζι ετοιμάζονται οι «Ψυχοκόρες». Το σενάριο, που υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη, αναφέρεται σε νεαρές κοπέλες οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα, για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης, με μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν. Μία από τις κεντρικές ηρωίδες θα υποδυθεί η Δήμητρα Ματσούκα, σηματοδοτώντας μάλιστα με αυτό τον τρόπο την επιστροφή της στην τηλεόραση, ύστερα από αρκετό καιρό.

Σχετικές ειδήσεις

My Style Rocks: Η αποκάλυψη της Σελένης - «Είχα νευρική ανορεξία έφτασα 42 κιλά»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Απόψε τα πρώτα πλάνα από την απαγωγή του Μάνου

Σασμός: Το λάθος στον γάμο του Αντώνη με τη Μαρίνα που δεν πρόσεξε κανείς