MEDIA

Ντέπυ Γκολεμά κατά Αντώνη Κανάκη: «Καλά θα κάνει να… τσουβαλιαστεί ο ίδιος, για να ξεμπερδεύουμε»

Ντέπυ Γκολεμά κατά Αντώνη Κανάκη: «Καλά θα κάνει να… τσουβαλιαστεί ο ίδιος, για να ξεμπερδεύουμε»
GLOMEX

Η τηλεκριτικός δεν δίστασε να αφήσει τις αιχμές της για τον Αντώνη Κανάκη αλλά και το Survivor All Star

Η γνωστή τηλεκριτικός και δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν αλλά και τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις εκπομπές στον απόηχο της τραγωδίας των Τεμπών.

Αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη και τη διαμάχη που είχε με την ΕΣΗΕΑ λέγοντας: «Ο Αντώνης Κανάκης καλά θα κάνει να… τσουβαλιαστεί ο ίδιος, για να ξεμπερδεύουμε με αυτή την ιστορία. Το τι λέει ο Αντώνης Κανάκης για τους δημοσιογράφους… εμένα ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του».

Φυσικά σχολίασε και το Survivor All Star. «Νομίζω ότι το φετινό Survivor είναι το χειρότερο που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια ever. Αυτό που εμένα με τρομάζει πάρα πολύ είναι ότι παιδιά που δεν έχουν να πουν τίποτα παρά μόνο «κιτρινίζουν», χτυπώντας και υπονομεύοντας ο ένας τον άλλο, το κάνουν μόνο για τα χρήματα. Βλέπω με τρόμο ότι αυτά τα παιδιά κάνοντας διακοπές, παίζοντας λίγα αγωνίσματα και κάνοντας σκληρό ριάλιτι, έχουν καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να μαζέψουν από 45-50.000 ευρώ ο καθένας», είπε χαρακτηριστικά η Ντέπυ Γκολεμά.