MEDIA

Survivor All Star: Ο ΒΟ αποκαλύπτει εάν δέχθηκε πρόταση να μπει στο παιχνίδι

Survivor All Star: Ο ΒΟ αποκαλύπτει εάν δέχθηκε πρόταση να μπει στο παιχνίδι
Glomex

Survivor All Star: Όσα είπε ο ΒΟ για το παιχνίδι αλλά και όσα συνέβησαν με την Καρολίνα Καλύβα

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17/3 ο ΒΟ.

Μετά από όλη την αναστάτωση του προηγούμενου διαστήματος με το θέμα που προκλήθηκε με την Καρολίνα Καλύβα και τις διαστάσεις που πήρε ο Βο αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά εάν του έγινε πρόταση να μπει στο Survivor All Star αλλά και κατά πόσο όσα συζητήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του.

«Δεν μου έγινε πρόταση να μπω στο Survivor All Star επίσημα. Μπορεί να ήθελαν να κάνουν αλλά βλέποντας όλα αυτά και τη στάση μου να μη με πήραν», δήλωσε ο Bo.

Για τα δημοσιεύματα για εκείνον και τη σχέση του με την Καρολίνα αλλά και όσα συνέβησαν με την εμπλοκή του Μάριου Πρίαμου ο ΒΟ είπε χαρακτηριστικά:

«Όπως λες πρέπει να χαμογελάμε. Η ζωή είναι πολύ μικρή. Οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες. Μια φορά συμβαίνουν. Προχωράμε μόνο μπροστά. Και ό,τι γυρνάει δεν ξαναγυρνάει. Γενικά κατάλαβα ότι ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ μη λες ποτέ. Και ό,τι σου τύχει πρέπει να το αντιμετωπίσεις ανάλογα και με μια ωριμότητα που θα πρέπει να σε πάει μόνο μπροστά και όχι πίσω. Δεν έχω γίνει πιο επιφυλακτικός στο κομμάτι των φίλων. Θα ήταν άδικο προς κάποιον άλλο που μπορεί να είναι πιο αυθεντικός, πιο σωστός. Θα προσέχεις, να είσαι πιο επιλεκτικός, αλλά δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καζάνι».