MEDIA

Survivor All Star: «Την Ελευθερία την αγαπώ και θέλω να είναι καλά»

Survivor All Star: «Την Ελευθερία την αγαπώ και θέλω να είναι καλά»
GLOMEX

Ο Βασίλης Σίμος μιλάει για τη συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star

Πρώην παίκτες του Survivor έδωσαν το «παρών» σε μεγάλη εκδήλωση και εκεί κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών για να τους πάρουν δηλώσεις και φυσικά να τους ρωτήσουν για τις συμπεριφορές των παικτών στο Survivor All Star.

Ο Βασίλης Σίμος μίλησε για τη φίλη του και πλέον παίκτρια του φετινού παιχνιδιού, Ελευθερία Ελευθερίου και τις ακραίες συμπεριφορές της.

«Το ριάλιτι υπήρχε πάντα στο Survivor απλά υπήρχε το αγωνιστικό κομμάτι που το καπέλωνε. Φέτος βλέπουμε να καπελώνει το ριάλιτι το αγωνιστικό», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σίμος.

«Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, εγώ την Ελευθερία την ξέρω, είναι πολύ καλό παιδί. Τώρα δεν ξέρω πώς έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ελπίζω να βρει την άκρη και να μη βγαίνουν αυτές οι συζητήσεις προς τα έξω», πρόσθεσε στη συνέχεια για τη φίλη του ελπίζοντας ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση.

«Δεν είναι καλό για την εικόνα της. Την αγαπώ και θέλω να είναι καλά», τόνισε ο Βασίλης Σίμος.

«Μέσα σε ένα ριάλιτι πάντα υπάρχουν προστριβές. Εγώ ξέρω ότι αυτός που φωνάζει συνήθως έχει δίκιο, ένας που έχει στρατηγική προχωράει και ίσως να μην είναι σωστός σε αυτά που λέει», είπε στο τέλος ο πρώην παίκτης.