MEDIA

MasterChef 7: Νέα δοκιμασία στο επεισόδιο της Δευτέρας - Νέος εισβολέας στο παιχνίδι

MasterChef 7: Νέα δοκιμασία στο επεισόδιο της Δευτέρας - Νέος εισβολέας στο παιχνίδι

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef 7 θα δούμε τους παίκτες και τις παίκτριες του διαγωνισμού να μαγειρεύουν στο πλαίσιο ενός ακόμη τεστ δημιουργικότητας.

Το MasterChef 2023, είναι γεμάτο ανατροπές, μάλιστα απόψε, Δευτέρα 20/3, δύο σακούλες που θα βρεθούν στο πλατό διεγείρουν τη φαντασία.

Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα. Κάποιοι φέρνουν προσπάθειες που κερδίζουν τα εύσημα ενώ άλλοι φέρνουν πιάτα που προκαλούν ερωτήματα.

Ποιοι θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να παλέψουν μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef και ποιος θα είναι ο μεγάλος «εισβολλέας» που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Στην κάμερα ακούγεται ο Δημήτρης να λέει για κάποιον ή κάποια πως δεν ξέρει κατά πόσο θα κάνει φαγητό, ενώ ο Άγγελος λέει στο πλατό απευθυνόμενος σε κάποιον ή κάποια πως μόλις ξεφτίλισε τον εαυτό του. Παράλληλα, ο Πορφύρης φαίνεται αρκετά απογοητευμένος και κοιτώντας την κάμερα λέει πως όλοι περιμένουν το λάθος του.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας όλοι θα φέρουν ένα πιάτο μπροστά στους κριτές. Κάποιοι φέρνουν προσπάθειες που κερδίζουν τα εύσημα ενώ άλλοι φέρνουν πιάτα που προκαλούν ερωτήματα. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς αναρωτιέται αν κάτι πάνω σε ένα πιάτο μασιέται, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαρακτηρίζει την προσπάθεια ενός παίκτη ή μια παίκτριας απογοητευτική.

Ορισμένοι παίκτες και παίκτριες καταφέρνουν να φέρουν ένα πολύ καλό πιάτο, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρεθούν στον τάκο και θα κληθούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Σχετικές ειδήσεις

Ο Δημήτρης Μπέλλος στο MasterChef και το Twitter βλέπει Love Island

MasterChef: Η αποκάλυψη του Κοντιζά - «Υπήρξε το στήριγμά μου όταν βούλιαζα»

MasterChef: Η Σέβα αποχώρησε αλλά ο Πορφύρης δίκασε