MEDIA

Survivor All Star: Οι Μπλε θέλουν εκτός τον Τάκη Καραγκούνια - Έκανε κωλοτούμπα μέχρι και ο Βασάλος

Survivor All Star: Οι Μπλε θέλουν εκτός τον Τάκη Καραγκούνια - Έκανε κωλοτούμπα μέχρι και ο Βασάλος
GLOMEX

Τα κροκοδείλια δάκρυα του Τάκη Καραγκούνια, η κωλοτούμπα του Βασάλου και ο θυμός των Μαχητών για τον Τάκη Καραγκούνια

Ο Τάκης Καραγκούνιας ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του το βράδυ της Δευτέρα στο Συμβούλιο του Νησιού. Αυτό δημιούργησε την έκρηξή του την επόμενη ημέρα στην καλύβα και οι παίκτες ξεκίνησαν να εκφράζουν τα παράπονά τους για τον έντονο χαρακτήρα του Τάκη.

Μάλιστα σε μία προσπάθεια που έκαναν κάποιοι από τους Μαχητές να μιλήσουν μαζί του στην καλύβα, εκείνος είχε και πάλι την ίδια ένταση στη συμπεριφορά του που έφτασε στο σημείο οι περισσότεροι να αποχωρήσουν από την καλύβα.

Δακρύβρεχτη στιγμή για Τάκη Μαριαλένα: «Σε έχω σαν κορούλα μου»

Αν και η Μαριαλένα έμεινε πίσω για να προσπαθήσει να μιλήσει μαζί του στο τέλος έχασε τα λόγια της και ο Καραγκούνιας ξέσπασε σε κλάματα, και θέλοντας να την πάρει με το μέρος του, της είπε ότι τη βλέπει σαν κόρη του.

Αριστοκρατική κολοτούμπα Βασάλου: «Δεν θα κάνω τη νταντά του Τάκη»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσει από την άλλη να αλλάξει τακτική και ξεκαθάρισε μιλώντας στις κάμερες ότι δεν αντέχει άλλο να είναι εκείνος που θα τον ηρεμεί μόνο και μόνο για να είναι πιο αρμονική η συμβίωση στην καλύβα των Μπλε. «Δεν θα κάνω την νταντά του Τάκη», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε.

Έξαλλη η Εύη με τη Μαριαλένα - «Μαζέψτε τον...»

Η Εύη ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στους Μπλε εξαιτίας Τάκης με την ανοχή Βασάλου και Μαριαλένας.

Μάλιστα η παίκτρια ήταν τόσο θυμωμένη που γύρισε και είπε στη Μαριαλένα «Μαζέψτε τον φίλο σας, αν καταλάβαινες δεν θα τον έκανες παρέα».

Η παίκτρια παραδέχθηκε ότι δεν αντέχει άλλο και δεν απολαμβάνει το παιχνίδι.

Μάλιστα η Εύη Σαλταφερίδου ζήτησε on camera στους τηλεθεατές, με βουρκωμένα μάτια, να μην ψηφίσουν τον Τάκη ώστε να τον διώξουν από το παιχνίδι.