MEDIA

Οι σειρές του ALPHA σταματούν για το Πάσχα – Μέχρι πότε θα βλέπουμε επεισόδια

Οι σειρές του ALPHA σταματούν για το Πάσχα – Μέχρι πότε θα βλέπουμε επεισόδια

Λόγω του Πάσχα, οι αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας του Alpha θα ρίξουν για λίγο αυλαία.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα ξεκινά σιγά σιγά, αφού θα το γιορτάσουμε φέτος στις 16 Απριλίου. Έτσι, τα προγράμματα των καναλιών θα διαμορφωθούν ειδικά όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Στο μέτωπο του ALPHA, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το μέχρι πότε θα βλέπουμε τις αγαπημένες σειρές που σαρώνουν στους πίνακες της Nielsen.

Συγκεκριμένα, «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. Η σειρά εποχής, βέβαια, μέχρι τότε επιφυλάσσει πολλές σεναριακές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, θα δούμε την Αμαλία να ξεπερνάει κάποια όρια που βάζουν σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο με τα πρώτα σύννεφα να εμφανίζονται. Η Βικτώρια βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Χριστόφορο και τον Άγη, στην πορεία όμως συνειδητοποιεί ότι το σχέδιό της δεν είναι τόσο καλά οργανωμένο όσο πίστευε. Η Όλγα και ο Σωτήρης παίρνουν μια κοινή απόφαση και ο Πάρης έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη.

Στο μέτωπο του «Σασμού», επίσης θα υπάρξουν πολλές ανατροπές μέχρι και το μικρό break που θα κάνει για το Πάσχα. Το σίριαλ θα προβάλλεται έως τη Μεγάλη Τρίτη και η κατάσταση της υγείας του Αντώνη δεν θα σταματήσει να απασχολεί. Η Αργυρώ, παράλληλα, θα προσπαθήσει να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις, με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν. Ο Νικηφόρος και ο Μανώλης θα κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μία πρόταση. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη και ο κλοιός γύρω του στενεύει.

Η τρίτη μεγάλη παραγωγή του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώ όλες οι σειρές αναμένεται να επιστρέψουν με νέα επεισόδια μετά την 18η Απριλίου για να πάρουν θέση στη βραδινή ζώνη μέχρι το τέλος της τηλεοπτική σεζόν.