MEDIA

Dragons’ Den: Χαμός με τους επενδυτές - «Τι ποσοστό θες; Τέτοιο πετσόκομμα δεν έχει ξαναγίνει»

Dragons’ Den: Χαμός με τους επενδυτές - «Τι ποσοστό θες; Τέτοιο πετσόκομμα δεν έχει ξαναγίνει»

Μία παίκτρια μοίρασε δείγματα από τα προϊόντα της στους επενδυτές και ζήτησε 70.000 ευρώ για το 15% της επιχείρησής της.

Μια ιδιαίτερη πρόταση για επένδυση δέχθηκαν οι επενδυτές του Dragons’ Den στο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η Βέρα Μπογιάρη που έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στην Αγγλία και σε συνδυασμό με την μεγάλη αγάπη που έχει για το περιβάλλον σκέφτηκε το 2018 δημιούργησε υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες Wasteless Design εμφανίστηκε και παρουσίασε το brand της στους πέντε Dragons.

Η ίδια μοίρασε δείγματα από τα προϊόντα της στους επενδυτές και ζήτησε 70.000 ευρώ για το 15% της επιχείρησής της.

Ο Πολ Ευμορφίδης ήταν ο πρώτος που έδειξε ενδιαφέρον και πρότεινε στον Λέοντα Γιοχάη και τη Λίλη Περγαντά να συνεργαστούν και να δώσουν 70.000 ευρώ για το 45% της εταιρείας, μία πρόταση που η Μαρία Χατζηστεφανή συμβούλεψε τη Βέρα να μην δεχτεί.

«Γνώσεις θέλει η κοπέλα και μετά λεφτά. Με έχετε φάει με τα λεφτά, θέλω να βοηθήσω το κοριτσάκι. Τα λεφτά διώχνουν την καψούρα», είπε στην αρχή ο Πολ Ευμορφίδης, ενώ στη συνέχεια ο Χάρης Βαφειάς απάντησε: «Μην μου κουνάς εμένα τη σερβιέτα. Τι ποσοστό θες; Τέτοιο πετσόκομμα δεν έχει ξαναγίνει».

Από πλευράς της, η Βέρα έκανε αντιπροσφορά με 21% για 70.000 ευρώ, ενώ ζήτησε παραπάνω χρήματα σε περίπτωση που δώσει το 45%.

Τελικά, αποφάσισε να μη δέχθηκε την πρόταση του Πολ Ευμορφίδη, όμως, είχε προηγηθεί ένας διάλογος, με τις ατάκες – φωτιά.

Σχετικές ειδήσεις

Νταλικιέρης πήγε στο Dragons Den με υποπόδιο μπάνιου γιατί τον έπαιρνε ο ύπνος στην λεκάνη

Dragons Den: Ο άνθρωπος... ψάρι που «έριξε» το twitter

Dragons’ Den: Τρελό γέλιο με τον άνθρωπο... ψάρι στο πλατό