MEDIA

Survivor All Star: Τέλος το παιχνίδι για Γκότση και Πιλίδη - Σε δύσκολη θέση η ομάδα των «Μαχητών»

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Γεμάτο ανατροπές ήταν το Survivor All Star της Δευτέρας, με την ανακοίνωση της αποβολής του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη να επισκιάζει τα πάντα.

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έσπευσε να δικαιολογήσει τις δύο απουσίες από την Μπλε ομάδα κι αυτές δεν ήταν άλλες από του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

«Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε από την παρέα μας αυτήν την στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού», είπε.

«Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός για την απουσία των δύο κατά τα άλλα πολύ ισχυρών παικτών», πρόσθεσε.

Νικητές οι Κόκκινοι

Με σκορ 10-7 οι Διάσημοι κέρδισαν και το δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Αποβλήθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης

Την αναμενόμενη ανακοίνωση της αποβολής των δύο παικτών από το Survivor All Star έκανε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης στο Συμβούλιο του Νησιού, μίλησε στους παίκτες σχετικά με την απόφαση της παραγωγής. Όπως εξήγησε, η παραβίαση των κανόνων δημιούργησε ανισότητες και στους στίβους μάχης, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες, Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

«Έρχομαι σε μία θέση που για μένα προσωπικά είναι λιγάκι άβολη, να συζητήσω για τα αυτονόητα μαζί σας. Φαντάζομαι ότι κι εσείς όπως και εγώ έχετε ψηλά την έννοια της δικαιοσύνης στις ηθικές σας αξίες. Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι. Όλοι θέλετε να φτάσετε στη νίκη. Αυτή μπορεί να έρθει υπό αντίξοες συνθήκες, και για την ψυχή σας και για το κορμί σας. Χωρίς τα αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς τροφή. Αγωνίζεστε για το έπαθλο επικοινωνίας, για να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δίνετε το κάτι παραπάνω για να νιώσετε κοντά στην πατρίδα. Αγωνίζεστε επίσης, με όσες δυνάμεις σας έχουν απομείνει, στα έπαθλα φαγητού», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε:

«Τι αξία έχει μία νίκη, αν οι συνθήκες δεν είναι ίσες για όλους τους παίκτες. Φανταστείτε να παίζετε χαρτιά, με σημαδεμένη τράπουλα. Πόσο δίκαιη είναι μια κούρσα ταχύτητας που ο ένας αθλητής είναι ντοπαρισμένος; Τότε η χαρά της νίκης χάνει την αξία της. Έκανα τον πρόλογο για να καταλάβετε τι έχει συμβεί».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Οι δύο παίκτες, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλιδης, παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα. Βρήκαμε το κινητό, βρήκαμε τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης, κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά, βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Και για αυτή την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις».

«Έχοντας αυτά τα δεδομένα στα χέρια μας, εξετάσαμε ένα - ένα τα στοιχεία και καταλήξαμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης, αποβάλλονται από το Survivor All Star», είπε ο Γιώργος Λιανός προκαλώντας «μούδιασμα» στους υπόλοιπους παίκτες.

Οι δύο νέοι υποψήφιοι

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κέρδισαν την ασυλία και στο αγώνισμα της Δευτέρας (27/3), κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν στον «τάκο» άλλοι δύο παίκτες των Μαχητών.

Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, λοιπόν, από το Συμβούλιο του Νησιού θα προκύψουν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου.