MEDIA

Survivor All Star - Γιώργος Λιανός: «Τρώω βρισίδια, ο κόσμος φανατίζεται, ένα παιχνίδι είναι παιδιά»

Survivor All Star - Γιώργος Λιανός: «Τρώω βρισίδια, ο κόσμος φανατίζεται, ένα παιχνίδι είναι παιδιά»

 Survivor All Star: Τα λόγια του Γιώργου Λιανού μετά την αποβολή των δύο παικτών, στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Χαμό έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star μετά και την αποβολή του Γιώργου Πιλίδη και του Ηλία Γκότση λόγω παραβίασης κανόνων του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε το πρωί της Τρίτης στην ραδιοφωνική του εκπομπή για το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως ο ίδιος απλά ακολούθησε τους κανόνες που υπάρχουν στο παιχνίδι.

«Ήμουν αυστηρός επί της αρχής, όχι για τους δυο παίκτες. Δεν έχω βγάλει εγώ τους κανόνες αλλά, εγώ ακούω τα βρισίδια. Δε με πειράζει. Εγώ μιλάω για τις αρχές που πρέπει να διέπουν έναν κανόνα. Αυτό έπρεπε να περάσω, αυτό ανακοίνωσα. Δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τον Πιλίδη, ούτε με τον Γκότση. Πιθανόν στη θέση τους κι εγώ να έκανα χειρότερα πράγματα και να μη με έπιανε και κανένας. Ένα παιχνίδι είναι παιδιά. Αν κάποιος παραβεί έναν κανονισμό, αυτό δεν τον κάνει ούτε εγκληματία, ούτε κακό χαρακτήρα. Ας χαλαρώσουμε λίγο… », είπε ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα ολόκληρο σχολείο εκπαίδευσης επιβίωσης με ανορθόδοξες συνθήκες, εμείς προτιμούμε τις ορθόδοξες. Και τα βρισίδια που τρώω τον τελευταίο καιρό δε με ενοχλούν. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος φανατίζεται, πολλοί πιστεύουν ότι εγώ πρέπει να μαλώνω τους παίκτες που δε συμπαθούν και να επιβραβεύω όσους συμπαθούν».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Σκληρό «πετσόκομμα» από την Μαυρίδη

Survivor All Star Spoiler 28/3: Αλλάζουν ισορροπίες και δοκιμάζονται φιλίες

Survivor - «Σφάζονται» πρώην παίκτες: Απειλές και κατηγορίες - «Ξέρω τι έκανες στη Θεσσαλονίκη...»