MEDIA

Survivor All Star: Στα «κάγκελα» οι παίκτες με τη Μαριαλένα - Υπό διάλυση η Μπλε ομάδα

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Στον απόηχο της αποχώρησης του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τον Ηλία Γκότση και για το πόσο άσχημα τον έκανε να αισθάνεται μέσα στο παιχνίδι.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της μπλε ομάδας, νίκαγες και ήσουν φαγωμένος; Ε; Ε; Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα, έχω βγει 5 φορές στον τάκο εξαιτίας σου. Με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια, δεν ‘ήθελες να δέσουμε σαν ομάδα, ήθελες να είσαι ο βασιλιάς της παραλίας», ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Ήσουν πάντα ορεξάτος γιατί ήταν γεμάτο το στομαχάκι σου, να παίζουμε δίκαια γιατί έχουμε πεινάσει. Γκότση μου, ηγέτη μου, φιλάκια!», πρόσθεσε.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της μπλε ομάδας έπαιζες φαγωμένος και έδειχνες επιδεικτικά στον κόσμο, ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου φαγωμένος; Δεν τόλμαγες να παίξεις καν με δυνατότερους παίκτες, στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει να τρως. Άνθρακας είσαι Γκότση μου. Απάτη», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι.

Η Εύη από την πλευρά της είπε για τον Ηλία: «Με στεναχωρεί που λείπει από το παιχνίδι γιατί είχε προοπτικές. Μακάρι να μην το έκανε και να ήταν ακόμα εδω».

Σαλταφερίδου: Θέλουν να «φάνε» τον Αγόρου

Η Εύη Σαλταφερίδου δεν θεώρησε πως ήταν δίκαιο ο Νικόλας Αγόρου να ψηφιστεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star.

Η παίκτρια είπε κατά τη γνώμη της στη θέση του Νικόλα Αγόρου θα έπρεπε να βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης.

«Κατά την άποψη μου, στο χθεσινό συμβούλιο, ήταν απόλυτα σωστό που βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας ως πρώτος υποψήφιος. Ωστόσο, αν αυτές οι δύο ψήφοι δεν ήταν του Σπύρου Μαρτίκα και άλλου ένα που προφανώς, μιλάει με τον Σπύρο Μαρτίκα, θεωρώ πως ο Μπάρτζης ήταν που θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Μιλάμε για τους άνδρες πάντα, γιατί οι γυναίκες είναι μια άλλη κατηγορία», είπε.

«Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας βγήκε πολύ δίκαια από την κάλπη, αλλά κατά τη δική μου άποψη, προστάτευσε κατά κάποιον τρόπο τον Νίκο Μπάρτζη, γιατί αντικειμενικά, μετά τον Σπύρο, εκείνος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης», συμπλήρωσε.

«Το έχουμε δει τελευταία αγωνιστικά πως έχει πέσει πάρα πολύ. Μπορεί να είναι καλός παίκτης, αλλά καλός παίκτης είναι και ο Αγόρου. Το έχουμε δει με τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με αυτά, ο Νικόλας Αγόρου δεν θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Ο Σπύρος, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης θέλουν να φάνε τον Αγόρου. Είναι και παρέα τώρα, έχουν μείνει και λίγοι άνδρες, οπότε πιστεύω αυτό έχει γίνει», είπε.

Μπάρτζης για Γκότση: «Και εγώ άμα ήμουν φαγωμένος "calma" θα έλεγα»

Λίγο πριν μπουν στο στίβο μάχης οι παίκτες, ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες να σχολιάσουν την απομάκρυνση των δύο παικτών.

«Νομίζω ότι είναι άδικο για όλους μας να υπάρχει κάποιος που τρώει. Και εγώ άμα ήμουν φαγωμένος "calma" θα έλεγα. Να έρχεσαι φαγωμένος, να ξέρεις και το παιχνίδι απ’ έξω κοροϊδεύεις εμάς και τον κόσμο που μας βλέπει», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ακόμα μία νίκη για τους Κόκκινους

Οι Διάσημοι δείχνουν παντοδύναμοι αφού έκαναν εύκολα το 3-0 και οδήγησαν τους Μαχητές σε νέα ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Κόκκινοι πήραν την αποψινή ασυλία στο επεισόδιο του Survivor All Star. Τον τελευταίο πόντο της νίκης έφερε στην ομάδα του ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αγωνίστηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Το αγώνισμα έληξε με 10-8, με τους παίκτες των Κόκκινων να στέλνουν κι άλλους Μπλε στον τάκο, παρά την προσπάθειά των δεύτερων να «σώσουν» την ομάδα τους.

Έξαλλος ο Μπάρτζης με τη Μαριαλένα

Ο Νίκος παραπονέθηκε ότι πονά μέσα στο βαρέλι και δεν θέλει να παίξει, ωστόσο δεν έγινε δεκτό από τους αντιπάλους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης, που έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί λόγω πόνου στο γόνατο, τα έβαλε με τη Μαριαλένα για την επίθεση που έκανε στον παίκτη της Μπλε ομάδας, ότι ήθελε να αποφύγει τον αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα των χθεσινών αναμετρήσεων, η ήττα του Σάκη Κατσούλη από τον Σπύρο Μαρτίκα!

Σοβαρό ατύχημα για Καραγκούνια

Σοβαρό ατύχημα είχε ο Τάκης Καραγκούνιας. Συγκεκριμένα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο στίβο μάχης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα και του Μάριου Πρίαμου.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, το βαρέλι έπιασε το χέρι του Τάκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. «Πονάω πολύ», φώναζε ο παίκτης των Κόκκινων, ενώ βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, με τους συμπαίκτες του να μαζεύονται γύρω του.

Μάλιστα ο παίκτης αρνήθηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι όμως η γιατρός επέμεινε. Ο αγώνας συνεχίστηκε και τη θέση του Τάκη πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος. Τον πόντο πήρε η ομάδα των Μπλε κάνοντας το 6-2.

«Δικάζουν» τη Μαριαλένα οι Μπλε

Η Μαριαλένα τα «άκουσε» από τους Μπλε για την αντιαθλητική συμπεριφορά της και κοιτούσε κλαμένη τον ορίζοντα.

Άδειασμα και από Χανταμπάκη. «Κάποιοι βάζουν τους πόντους πάνω από την υγεία», είπε ο παίκτης.

Η ψηφοφορία και η 4η υποψήφια

Η στάση της Μαριαλένας σχολιάστηκε και στο συμβούλιο του νησιού με το Σπύρο Μαρτίκα να... δικάζει την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας η οποία δεν ήταν παρούσα στο συμβούλιο λόγω αδιαθεσίας.

Στη συνέχεια η μπλε ομάδα προχώρησε σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, για να βγάλει και 4ο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου στον «τάκο» βγήκε η Ελένη Χαμπέρη.

Η ψηφοφορία πήρε τη μορφή - θρίλερ, ενώ η υποψηφιότητα της Ελένης σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, κυρίως από την Κόκκινη ομάδα.