MEDIA

Survivor All Star: Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα «παντρεύεται» γνωστό Έλληνα τραγουδιστή -Το προσκλητήριo

Survivor All Star: Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα «παντρεύεται» γνωστό Έλληνα τραγουδιστή -Το προσκλητήριo

 Survivor All Star: Η παίκτρια που απασχόλησε όσο καμία άλλη ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μια είδηση που δεν περίμενε κανείς έγινε γνωστή για την πρώην παίκτρια του Survivor Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η παίκτρια που απασχόλησε για τον έρωτά της με τον Μάριο Πρίαμο φαίνεται ότι ετοιμάζεται να... ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα η εφημερίδα Espersso δημοσιεύει το προσκλητήριο για τον γάμο της με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.

Η όμορφη pilates instructor, η οποία συστήθηκε στο κοινό του reality επιβίωσης το 2021 καταφέρνοντας να φτάσει τότε κοντά στον τελικό, ντύνεται νυφούλα, και μάλιστα σε χρόνο dt, στο πλευρό του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου.

«Έτσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας!» γράφει η πρόσκληση για τον γάμο «βόμβα», στην οποία αναφέρονται και οι κουμπάροι του ζευγαριού: Γιώργος Ευσταθίου και Νίκος Παπαδόπουλος.

Το μυστήριο, όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Περιστέρι, στις 17.00, με τους καλεσμένους να λαμβάνουν την ακριβή τοποθεσία με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους.

Ωστόσο κανείς από τους γνωστούς του "ζευγαριού" δεν επιβεβαιώνει την είδηση ενώ ερωτηματικά προκαλεί εκτός του ξαφνικού ότι αύριο είναι Πρωταπριλιά. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ακόμα πρόκειται και για διαφημιστικό κόλπο προκειμένου να προωθηθεί το νέο τραγούδι του Βασίλη Οικονόμου.