MEDIA

Survivor All Star: Σε απόγνωση οι «Μαχητές» – Ο παίκτης που αποχωρεί το βράδυ της Πέμπτης

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο Συμβούλιο του Νησιού της Τρίτης, οι Μπλε ψήφισαν τη Ρία Κολοβού, με κάποιους από την ομάδα των Μαχητών να μην το πιστεύουν.

Οι Διάσημοι οι οποίοι απολαμβάνουν τις νίκες τους σχολίασαν τα όσα έγιναν στο Συμβούλιο. Το ζεύγος Σάκης - Μαριαλένα και ο Στέλιος Χανταμπάκης μάλιστα κοροϊδεύαν τους Μαχητές για όσα είπαν.

«Στημένη και κατευθυνόμενη από τη Ρία και τη Στέλλα» χαρακτήρισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα όσα είπε ο Νικόλας Αγόρου στο χθεσινό Συμβούλιο.

Από την άλλη σε συζήτηση που είχαν ο Νικόλας, η Στέλλα και η Ρία δεν περίμεναν πώς η τρίτη θα έβγαινε υποψήφια.

Ο Αγόρου θεώρησε ότι έπρεπε όσα είπε να έχουν ειπωθεί και πώς ο ίδιος δεν θέλει να δώσει συνέχεια. Μάλιστα η Στέλλα κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα ότι επειδή μιλάει πολύ καλά ελληνικά μπορεί να πείθει τον κόσμο ωστόσο δεν λέει την αλήθεια.

«Ξέρει ο κόσμος πως ο Σπύρος μαγειρεύει πράγματα. Τελειώνω εδώ. Στεναχωρήθηκα πολύ με τη Ρία. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τη δικιά σου υποψηφιότητα όσο μπορούσα να διαχειριστώ τη δικιά μου. Ήξερα ότι με περιμένουν στη γωνία», είπε η Στέλλα στη Ρία.

Αποκαλύψεις από Στέλλα

Η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδου σχολίασαν την υποψηφιότητά τους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζουν οι παίκτες αλλά και τα «πυρά» του Νίκου Μπάρτζη.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα την υποψηφιότητα του. Θεωρώ ότι αγωνιστικά δεν είμαι η χειρότερη παίκτρια της μπλε ομάδας. Ξεκάθαρα η ομάδα έχει κινηθεί διαφορετικά και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια τους. Το έχω αποδεχθεί, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, απλά μέσα μου αισθάνομαι αδικημένη. Όχι ως προς την ψηφοφορία, ως προς τους χαρακτηρισμούς τους οποίους έχω ακούσει» ανέφερε αρχικά η Ρία Κολοβού.

«Η Στέλλα δεν είναι ένα άβουλο πλάσμα. Έχει προσωπικότητα, έχει τα δικά της κριτήρια και έχουμε δείξει σε πάρα πολλές ψηφοφορίες ότι η κάθε μια ψηφίζει με βάση αυτό που πιστεύει. Οπότε το θεωρώ πάρα πολύ άτοπο αλλά νομίζω πως όλο αυτό αποσκοπεί κάπου από την αντίθετη πλευρά», πρόσθεσε η Ρία στη Συνέχεια.

«Μου έκανε τρελή εντύπωση η στάση του Νίκου απέναντι στην Ελευθερία και τον Σπύρο όταν στο πρόσφατο παρελθόν ήταν αυτός που έλεγε ότι «η Ελευθερία χαμ… με τον Μάριο στο δάσος». Ξαφνικά όμως άλλος φαίνεται ότι γυρίζει την μπιφτέκα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Αυτή τη φορά σε αυτό το Survivor βλέπω έναν Μπάρτζη να έχει γυρίσει ο ίδιος την μπιφτέκα! Οπότε τελικά το τρέιλερ που έπαιξε και έδειχνε τον Μπάρτζη με μια μπιφτέκα… Δεν την έκανα η άλλη, αλλά την έκανε ο ίδιος», πρόσθεσε η Ρία.

«Ο Μπάρτζης έχει κακή νοοτροπία χωριάτη»

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην ομάδα των Μαχητών και αυτή τη φορά ανάμεσα στους δύο Νίκους, τον Αγόρου και τον Μπάρτζη.

Όλα ξεκίνησαν επειδή ο πρώτος ψήφισε τον δεύτερο στο Συμβούλιο και έτσι ο Νίκος Μπάρτζης αυτή τη στιγμή έχει βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο της Τρίτης ειπώθηκαν πολλά ανάμεσά τους με τον Αγόρου να χαρακτηρίζει τιμή του που είναι από χωριό και να εξηγεί τη διαφορά ανάμεσα στον χωριάτη και την κακή νοοτροπία χωριάτη.

«Στη ζωή γενικότερα δεν πρέπει να προσποιείσαι για να είσαι αρεστός, απλά για να είσαι αγαπητός να είσαι αληθινός χρειάζεται. Και μην ξεχνάμε εδώ μέσα ότι μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος χωριάτης που υπάρχει κυριολεκτικά και είμαι και βλάχος και είναι τιμή μου και καμάρι μου αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι να μην είσαι στη νοοτροπία χωριάτης και να μην έχεις την κακιά νοοτροπία του χωριάτη. Δεν είναι κάτι κακό αυτό που λέω είναι μια αλήθεια.

Π.χ. ο Νίκος έχει μια λάθος νοοτροπία που αυτό πάει στη νοοτροπία την κακή του χωριάτη...», πρόσθεσε ο παίκτης των Μπλε στη συνέχεια.

Οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα με την ανακοίνωση του Λιανού

Το έπαθλο επικοινωνίας θα απολαύσει η ομάδα που θα κέρδιζε στο στίβο μάχης.

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο έκανε μια ανακοίνωση που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση τόσο στους Διάσημους όσο και στους Μαχητές. Εξήγησε ότι την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρχει έπαθλο επικοινωνίας λόγω Πάσχα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συναισθηματική φόρτιση για τους παίκτες ήταν τεράστια.

Ο Μάριος Πρίαμος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την αγαπημένη του γιαγιά ξεσπώντας σε κλάματα. «97 ετών! Η γιαγιά μου η Μαρία, τώρα χτύπησες φλέβα… Νομίζω πως είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο στη ζωή μου. Πρώτη φορά συγκινούμαι στο παιχνίδι τόσο, από το 2017 και τώρα. Στην γιαγιάκα μου, η οποία με μεγάλωσε κιόλας, στέλνω την αγάπη μου. Να ξέρετε, παιδιά, ότι σας βλέπει όλους και σας αγαπάει όλους. Αγαπάει πάρα πολύ το παιχνίδι, τον αθλητισμό, βλέπει μπάλα και μπάσκετ! Είναι τέτοια γιαγιά! Πραγματικά τους αγαπάει όλους και την ευχαριστώ».

Η Ρία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ο Γιώργος Λιανός της είπε ότι έχει έρθει στην παραγωγή η φωτογραφία με το «μπεμπάκι», τη μικρή της ανιψιά.

Μεγάλη η συγκίνηση και για τη Μελίνα η οποία θέλει να δει φωτογραφία του συντρόφου της, του Βύρωνα, για τον οποίο η ίδια δεν μιλάει και πολύ.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η παίκτρια ο σύντροφός της δεν ήθελε να μπει στο έπαθλο επικοινωνίας αλλά τελικά της έστειλε.

Μεγάλη ήταν και η συγκίνηση για τους μπαμπάδες της παρέας, τον Τάκη Καραγκούνια και τον Στέλιο Χανταμπάκη, οι οποίοι φέτος θα λείπουν από το Πασχαλινό τραπέζι.

Συγκινημένη ήταν και η Σταυρούλα η οποία στο άκουσμα της μητέρας της, Κατερίνας ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη μαμά της.

Ακόμα μία νίκη για τους Κόκκινους

Χαρά και δάκρυα συγκίνησης στους Διάσημους, οι οποίοι κατάφεραν και έκαναν το 4-0 και κέρδισαν ξανά το έπαθλο επικοινωνίας.

Σε έναν τελευταίο στίβο μάχης η Σταυρούλα Χρυσαείδη κατάφερε και κέρδισε την Ελευθερία Ελευθερίου και έφερε τη νίκη στην ομάδα της.

Οι Διάσημοι πήγαν στον ειδικό χώρο επικοινωνίας και θα δουν φωτογραφίες από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Τάκης Καραγκούνιας περίμεναν πώς και πώς να δουν εικόνες από τα παιδιά τους, ενώ ο Μάριος Πρίαμος είπε πως ανυπομονεί να δει την 91χρονη γιαγιά του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος επίσης χάρηκε πάρα πολύ λέγοντας ότι «είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν».

Οι στιγμές είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητες για τους Κόκκινους την ώρα που οι Μαχητές μαζεύουν και πάλι τα κομμάτια τους και σήμερα (Πέμπτη αναμένουν να χάσουν έναν παίκτη τους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έφερε τρεις ήττες στην ομάδα της και ξέσπασε σε κλάματα, ζητώντας συγγνώμη από τους συμπαίκτες της. «Συγγνώμη, με κρατά ο κόσμος και σας είμαι βάρος».

Συγκίνηση στο έπαθλο Επικοινωνίας

Ο παίκτες της Κόκκινης ομάδας είδαν φωτογραφίες και πασχαλινά μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star

Στον τάκο της ψηφοφορίας βρίσκονται τέσσερις μπλε παίκτες. Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης και η Ρία Κολοβού

Τα spoiler που κυκλοφορούν για τον παίκτη που αποχωρεί αναφέρουν πως η Ελευθερία Ελευθερίου επιστρέφει στην Ελλάδα.