MEDIA

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο στην καριέρα μου»

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο στην καριέρα μου»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του «Πάμε Δανάη» και μίλησε για όλα στη Δανάη Μπάρκα, για την καριέρα της, τον πάτερα της, τα επαγγελματικά της αλλά και τις περιόδους που δεν φέρθηκε καλά στους συναδέλφους της,

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως πολλές φορές στην καριέρα της υπήρξε ένα «σιχαμένο βρομόπαιδο», καθώς στην ανάγκη της για να επιβιώσει έβγαινε ο κακός της εαυτός.

«Κάπως έπρεπε να επιβιώσω από τα «μαχαίρια» που πεταγόντουσαν πίσω μου και δεν ήξερα ποιο θα με βρει. Ζήτησα πολλές συγγνώμες. Κάποιοι μου είπαν ότι χαίρονται πολύ, κάποιοι ότι δεν το περίμεναν από εμένα και κάποιοι ότι συμβαίνουν αυτά στο χώρο μας», είπε αρχικά.

«Κλαίω πολύ και μου αρέσει αυτό. Θεωρώ ότι το κλάμα είναι υγεία. Δεν φοβάμαι καθόλου να κλάψω, να τσαλακωθώ, να πέσω κάτω και να παρακαλέσω ή να συγκινηθώ. Στο σπίτι μου είμαι αρκετά μοναχική, επιλέγω αρκετές φορές να είμαι μόνη με τον εαυτό μου γιατί μου πήρε πολλά χρόνια να τον αποδεχτώ και να τον αγαπήσω. Όταν κατάφερα να αποδεχτώ τελικά τον εαυτό μου, θεώρησα τις στιγμές που περνάω με εμένα πολύτιμες», ανέφερε στη συνέχεια.

Ναταλία Γερμανού: Στο ξεκίνημα της πορείας μου ήμουν το λεγόμενο «βύσμα»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό, αλλά και την ταμπέλα του «βύσματος» που της κόλλησαν στην αρχή της καριέρας της.

«Στο ξεκίνημα της πορείας μου ήμουν για τους άλλους το λεγόμενο «βύσμα». Ήμουν πάντα αυτή που κάποιος την έβαλε κάπου, γιατί ήταν η κόρη του Φρέντυ Γερμανού και που θα έπρεπε να αποδείξει εάν αξίζει τη δουλεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο πατέρας μου δεν σήκωσε ποτέ κανένα τηλέφωνο για να μου κλείσει την παραμικρή δουλεία. Ξέρω πολύ καλά ότι το όνομα του πατέρα μου από μόνο του άνοιγε πόρτες. Τα παιδιά που κουβαλάνε ένα «βαρύ» όνομα πρέπει να αποδείξουν πολύ περισσότερο την άξια τους από έναν άνθρωπο που απλώς έχει ταλέντο. Δεν χρειάστηκα υπεράσπιση, το μόνο που χρειάστηκα ήταν να δουλέψω πολύ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».