MEDIA

Τηλεθέαση: Τα προγράμματα που σαρώνουν στην TV με εκατομμύρια τηλεθεατές

Τηλεθέαση: Τα προγράμματα που σαρώνουν στην TV με εκατομμύρια τηλεθεατές

Τηλεθέαση: Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, σειρές, τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι μονοπωλούν το ενδιαφέρον

Καθημερινά, η εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης Nielsen δημοσιεύει το top 10 με τα προγράμματα με την υψηλότερη τηλεθέαση, στο σύνολο της ημέρας. Η κατάταξη αφορά στην τηλεθέαση μέσου λεπτού και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Έτσι, χθες Τρίτη, ο «Σασμός» φαίνεται ότι σάρωσε τον ανταγωνισμό. Η σειρά του ALPHA σημείωσε 25,8% στο σύνολο του κοινού με 1.137.000 τηλεθεατές να καθηλώνονται για να παρακολουθήσουν το επεισόδιο.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε το σίριαλ του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», με ποσοστό 23,7% και 1.044.000 τηλεθεατές να επιλέγουν το μεγάλο κανάλι και την παραγωγή μυθοπλασίας του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου.

Την τριάδα συμπληρώνει το «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε 21,3% ενώ 832.000 ανθρώπων επέλεξαν το εν λόγω πρότζεκτ στην prime time. Να σημειωθεί ότι, χθες, προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς σήμερα θα παιχτεί ένα με τις καλύτερες στιγμές.

«Ο Παράδεισος των Κυριών» και το «MasterChef» ακολουθούν στο top 10 με 21,6% και 12%, αντίστοιχα.

Στη δεκάδα φιγουράρουν και δύο τηλεπαιχνίδια, το «Deal» και «Ο τροχός της τύχης». Το φορμάτ του ALPHA, με τον Χρήστο Φερεντίνο, σημείωσε 19,4% στο σύνολο ενώ το πρότζεκτ του STAR 17%.

Πότε επιστρέφει το Survivor All Star

Το παιχνίδι θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα παρακολουθήσουμε τρεις αγώνες ασυλίας, μία αποχώρηση και θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης.

Οπως γίνεται κάθε χρόνο, οι συμμετέχοντες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε, θα τραγουδήσουν και μετά το πάρτι θα μένουν στις ίδιες καλύβες. Ωστόσο, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως Μπλε και Κόκκινοι, με την τράπουλα να ανακατεύεται και νέες συμμαχίες να χτίζονται.