MEDIA

MasterChef - Πουλμέντη: Όταν έπαιξα στο παιχνίδι εμφανίστηκε ο μπαμπάς μου, είχα να τον δω χρόνια

Μαριάννα Πουλμέντη: «Όταν έπαιξα στο παιχνίδι εμφανίστηκε ο μπαμπάς μου, είχα να τον δω χρόνια»
Η Μαριάννα Πουλμέντη
Glomex

Η Μαριάννα Πουλμέντη μίλησε γα τη σχέση με τον πατέρα της ενώ αναφέρθηκε και στο MasterChef.

Η Μαριάννα Πουλμέντη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή παλιών παικτών στον φετινό κύκλο αλλά και την δύσκολη σχέση με τον πατέρα της.

«Μου έστειλαν μια αίτηση για το φετινό MasterChef αλλά δεν μπορούσα να είμαι γιατί έχω την δουλειά μου και δεν ήθελα να ξαναεκτεθώ. Γιατί εκτέθηκα αρκετά και είδα μια άλλη Μαριάννα. Ήμουν 19 χρονών αλλά δεν ήμουν εγώ αυτό που φάνηκε στην τηλεόραση», είπε η Μαριάννα Πουλμέντη.

«Θα ήθελα πάρα πολύ και εγώ να πάω στον φετινό κύκλο του MasterChef αλλά να πάω για μια μέρα και μετά να φύγω. Η Μαρία Μπέη έκανε τρελό χαμό με την επιστροφή της! Είχε φτάσει στην τρίτη θέση οπότε θα πρέπει τώρα να έχει ψηλά τον πήχη. Στον χαρακτήρα, τώρα, είναι μικρή και είμαστε στην ίδια ηλικία οπότε θέλει αυτοβελτίωση όπως και όλοι θέλουμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ήρεμη γιατί καμιά φορά δεν είναι ωραίο το υφάκι που βγάζει προς τα έξω», πρόσθεσε.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά! Έχω να τον δω πάρα πολλά χρόνια, όταν έπαιξα στο παιχνίδι εμφανίστηκε ξαφνικά στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια για να πει πόσο καλή σχέση έχουμε που δεν μιλάγαμε καν. Είναι μια ιστορία που πλέον δεν με αγγίζει καθόλου. Εύχομαι να είναι καλά. Όπως και να ‘χει, είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο αλλά δεν είναι ο πατέρας μου. Δεν υπάρχει η λέξη αυτή στο λεξιλόγιο μου. Είναι ο κύριος Πουλμέντης», κατέληξε η Μαριάννα Πουλμέντη.

Σχετικές ειδήσεις

Οι μεγάλες αλλαγές στο MasterChef μετά την αποχώρηση της Στέλλας

MasterChef: Η εξομολόγηση του Ηλία Κιαζόλι για τον θάνατο της αδερφής του όταν εκείνος ήταν 13 ετών

MasterChef 2023: Η Στέλλα έφυγε από το διαγωνισμό και το Twitter έκανε πάρτι