MEDIA

Survivor All Star Spoiler (17/04): Ο τέταρτος υποψήφιος και το φαβορί για αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler (17/04): Ο τέταρτος υποψήφιος και το φαβορί για αποχώρηση

Με πασχαλινή διάθεση επιστρέφει το Suvivor All Star στις τηλεοπτικές μας οθόνες - Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σκληρή μάχη για την εξασφάλιση της τρίτης ασυλίας θα δώσουν απόψε, Δευτέρα του Πάσχα, οι δύο αντίπαλες ομάδες του Survivor All Star.

Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με νέα επεισόδια αλλά και ένα σπουδαίο έπαθλο για την ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει στο αγώνισμα. Οι σημερινοί νικητές εκτός από την ασυλία που θα του φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην ένωση, θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο!

Από την άλλη, οι ηττημένοι θα κληθούν να βγάλουν στον τάκο ένα ακόμα παίκτη ο οποίος θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ήδη είναι γνωστό ότι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού θα τεθούν οι Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Σπύρος Μαρτίκας.

Ωστόσο όλες τις εξελίξεις αναμένεται να επισκιάσει ο τραυματισμός του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος όπως βλέπουμε στο trailer ενώ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του χάνει την ισορροπία και του πέφτει άσχημα σε μια ξύλινη σανίδα

Ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος

Διάσημοι και Μαχητές μοιράστηκαν τις νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, αυτοί που θα χαμογελάσουν ξανά είναι οι Κόκκινοι, κάνοντας το 2-1 στις ασυλίες.

Οι Μαχητές οδηγούνται στο συμβούλιο και η «μπλε» κάλπη θα αναδείξει ένα πολύ ηχηρό όνομα στη θέση του υποψηφίου. Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, που σύμφωνα με τα spoiler θα τεθεί και εκείνος στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Ποιος παίκτης είναι το φαβορί για την αποχώρηση

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι πολύ δημοφιλής και οι τηλεθεατές αναμένεται να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Το ίδιο και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος έχει δείξει τη δυναμική τους στις ψηφοφορίες.

Συνεπώς, Σπύρος Μαρτικάς και Πάνος Κωνσταντινίδης θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στο Survivor All Star.

Oι εκτιμήσεις πάντως λένε ότι περισσότερες πιθανότητες για αποχώρηση συγκεντρώνει ο Σπύρος Μαρτίκας.ση.