MEDIA

My Style Rocks: Χαμός ανάμεσα σε Ηλιάνα και παίκτρια για θρησκευτικούς λόγους - «Είσαι αγενής»

My Style Rocks: Χαμός ανάμεσα σε Ηλιάνα και παίκτρια για θρησκευτικούς λόγους - «Είσαι αγενής»

Η Ειρήνη Παπαβασιλείου δεν κρίθηκε τόσο για τα ρούχα της, όσο για την επιλογή της να χρησιμοποιήσεις ένα σύμβολο της εκκλησίας. Με το ύφος της και το θέμα που φόρεσε προκάλεσε την οργή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Χαμός προκλήθηκε στο πλατό του My Style Rocks ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παίκτρια Ειρήνη Παπαβασιλείου, η οποία με το θέμα που επέλεξε προσέβαλε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παίκτρια επέλεξε σαν θέμα να πάει σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας. Η Ειρήνη έβαλε για κόσμημα, τάματα από συλλογή που λέγεται «τραύμα» με αποτέλεσμα οι κριτές να θυμώσουν για την επιλογή της, καθώς προσβάλλει τη θρησκεία τους και τους πιστούς.

«Λοιπόν όταν κάνουμε Bollywood σας δώσαμε κάποια στοιχεία για μία θρησκεία. Όταν δεν γνωρίζουμε την φοράμε και για ποιο λόγο και δεν το σεβόμαστε δεν είναι καθόλου σωστό. Ο χριστιανισμός είναι και αυτός μία θρησκεία και άνθρωποι που ασπάζονται τον χριστιανισμό σαν εμένα ας πούμε θα ήθελα να ξέρω τι είναι και για ποιο λόγο το έχεις προσθέσει στην εικόνα σου.

Δεν μου αρέσει καθόλου να φοράς πάνω σου τάματα που αφορούν σε ασθένειες και σε σοβαρά προβλήματα ανθρώπων γιατί όταν έρχεσαι και μου λες εγώ είδα αυτό το κόσμημα και το πέταξα επάνω μου χωρίς να ξέρω τι είναι, με προσβάλει» είπε εκνευρισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της έβαλε 1 στην βαθμολογία.

Τότε η Ειρήνη της ζήτησε τον λόγο, μιλώντας της στον ενικό... «Από ποτέ μιλάμε στον ενικό; Εσύ μου μιλάς στον ενικό; Η συζήτηση έχει τελειώσει όπως έχεις καταλάβει έχω βαθμολογήσει… Σας παρακαλώ πολύ. Η έκρηξή μου είναι ότι είσαι αγενής, με διακόπτεις και δεν καταλαβαίνεις όταν σου μιλώ» απάντησε εκνευρισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.